!!!b1!!!
!!!b1!!!
دانشكده علوم و فناوري هاي زيستي
آزمايشگاه ها
آزمايشگاه پژوهشي
سلولي و ملكولي
ايمني آزمايشگاه ها
آزمايشگاه هاي آموزشي
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی و مولکولی
آزمایشگاه ژنتیک مولکولی
آزمایشگاه ایمنی شناسی
آزمایشگاه میکروب 1
آزمایشگاه میکروب 2 (زیست سلولی باکتری ها)
میکروبیولوژی محیط
آزمایشگاه باکتری شناسی 2
آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی
آزمایشگاه میکروبیولوژی غذایی
آزمایشگاه باکتری شناسی 1
اعضاي هيأت علمي
دانشجویان
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکتری
متن جستجو را وارد كنيد
دانشکده علوم و فناوری های زیستی
گروه زیست شناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی
آزمایشگاه میکروبیولوژی غذایی
آزمایش باکتریولوژیکی آب
روش شناسایی آلودگیهای قارچی در مواد غذایی
بررسی اثر نمک در جلوگیری از فساد میکروبی مواد غذایی
بررسی میکروبی شیر و فراورده های آن
بررسی میکروبی شیر (تست های احیاء کنندگی)
نمونه برداری از مواد غذایی
بررسی میکروبی کنسروها
فینگر تست
کنترل بهداشتی نوشابههای غیر الکلی
جداسازی، شمارش و شناسایی
استافیلوکوکوس آرئوس
در مواد عذایی
جداسازی، شمارش و شناسایی
باسیلوس سرئوس
در مواد عذایی
جداسازی، شمارش و شناسایی
کلی فرم های مدفوعی
در مواد عذایی
جداسازی، شمارش و شناسایی
استرپتوکوک های
گروه D در مواد عذایی
تاریخ به روز رسانی:
1403/05/27
تعداد بازدید:
127
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal