سایت اصلی دانشگاه
نقشه سایت
عضویت / ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ دي
EN
متن جستجو را وارد كنيد
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره دانشکده
رئيس دانشكده
درباره دانشکده
معاونت آموزشي،فرهنگي و دانشجويي
معاونت پژوهشي و تحصيلات تكميلي
کارشناسان اداری
آزمایشگاه های پژوهشی
ایمنی آزمایشگاه
تجهیزات
آموزش
برنامه حضوری کلاس هاس کارشناسی
برنامه حضوری کلاس های تحصیلات تکمیلی گروه زیست شناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی
برنامه حضوری کلاس های تحصیلات تکمیلی گروه زیست شناسی گیاهی و جانوری
امتحان جامع
امتحان جامع رشته ژنتیک
امتحان جامع رشته سلولی و مولکولی
امتحان جامع رشته میکروبیولوژی
قطب انتي اكسيدان هاي گياهي
همایش ها-کنفرانس ها
دومین همایش ملی فرآورده های زنبورعسل
اولین کنفرانس ملی آنتی اکسیدانهای گیاهی
همايش ملي شكلات ، قهوه و شيرين كننده هاي طبيعي
گروه هاي آموزشي
زیست شناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی
زیست شناسی گیاهی و جانوری
زیست فناوری
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی و مولکولی
آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی
رنگها و معرفهای مورد استفاده در آزمایشات زیست شناسی سلولی ومولکولی و دستور تهیه آنها
محلول سازی و آشنایی با انواع محلول ها
انواع سانتریفیوژ و کاربرد آن ها درعلوم مختلف
میکروسکوپ الکترونی گذاره یا ترانسمیشن ساختار وعملکرد و آماده سازی
نمونه جهت مشاهده
استخراج و خالص سازی هسته از کبد
آماده سازی و تثبیت بافت ها و تهیه لام های دائمی
تقسیم سلولی میوز
تهیه کاریوتیپ از سلول های خونی انسان
تهیه لام دائمی از پروتوزوئر ها
جداسازی و اندازه گیری قدرت حیاتی پروتوپلاست
جداسازی سلول های تک هسته ای لنفوسیت و منوسیت از
خون انسان
روش اندازهگیری سطح میدان دید میکروسکوپ و کاربرد آن
شمارش سلول های خونی
شناسایی کلی چربی ها و شناسایی اختصاصی چربی های اسیدی و خنثی در سلول
شناسایی کلی کربوهیدرات ها و شناسایی اختصاصی برخی از ترکیبات کربوهیدراتی در سلول
عنوان شناسایی ترکیبات پروتئینی و ترکیبات فنلی یا تاننها در سلول
تاریخ به روز رسانی:
1403/09/21
تعداد بازدید:
2314
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal