۱۴۰۳ جمعه ۱۸ آبان
EN

تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای مغزTMS

تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای مغز TMS
TMS مخفف Transcranial Magnetic Stimulation،به معنی تحریک مغناطیسی فراجمجمه‌ای است. این روش یک روش غیر تهاجمی تحریک مغز محسوب می‌شود که می‌توان از آن برای پژوهش‌های نقشه برداری مغز و درمان بیماری‌های مختلف مانند افسردگی، اختلال وسواس فکری عملی، اعتیاد و تینیتوس یا وزوز گوش استفاده کرد.
این دستگاه بر اساس قانون القای الکترومغناطیسی فارادی کار می کند به طوری که جریان الکتریکی زیادی در مدت زمان بسیار کوتاهی از سیم پیچ TMS عبور می کند و جریان های الکتریکی بسیار کمی را در قشر مغز القا می کند. سیم پیچ به یک محرک متصل است که جریان الکتریکی عبوری از سیم پیچ را تولید می کند. میدان مغناطیسی TMS که توسط سیم پیچ ایجاد می شود، از ساختارهای با مقاومت بالا مانند استخوان، چربی و پوست بدون آسیب رساندن به بدن عبور می کند. علاوه بر این، میدان الکتریکی القا می کند که نورونرا     در بافت زیرین دپولاریزه یا هیپرپلاریزه می کند. 

به عنوان یک تکنیک نقشه برداری مغز با وضوح فضایی خوب (به ترتیب چند میلی متر) و زمانی (در حد چند ده میلی ثانیه)، می توان از TMS برای نشان دادن مکان و توالی فعالیت های مغز استفاده کرد. TMS یک مداخله مورد تایید FDA (سازمان غذا و دارو) برای افسردگی اساسی است. همچنین می توان از آن برای درمان میگرن و برای نقشه برداری حرکتی و زبانی قبل از جراحی استفاده کرد

 
  
 
 
این دستگاه در بخش بالینی آزمایشگاه شناختی اصفهان، بیمارستان شهید آیت اله کاشانی زیر نظر تیم متخصص پزشکی آماده ارائه خدمات می باشد.
 
 
تاریخ به روز رسانی:
1401/08/10
تعداد بازدید:
1001
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی - طبقه دوم - آزمایشگاه شناختی اصفهان
تلفن: 37935462  تلفکس: 03136683107
پست الکترونیک: 
 
Powered by DorsaPortal