• 1403/12/01 - 17:51
  • - تعداد بازدید: 51
  • - تعداد بازدیدکننده: 50
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /ZYo
سرپرست دانشگاه اصفهان: یکی از مهم ترین برنامه های راهبردی دانشگاه ایجاد منابع جدید است/سیزدهمین نشست شورای صنفی کارمندان دانشگاه

سرپرست دانشگاه اصفهان: یکی از مهم ترین برنامه های راهبردی دانشگاه ایجاد منابع جدید است/سیزدهمین نشست شورای صنفی کارمندان دانشگاه اصفهان

در راستای تحقق اهداف و مطالبات کارمندان دانشگاه اصفهان سیزدهمین جلسه شورای صنفی کارمندان با حضور دکتر رسول رکنی زاده سرپرست دانشگاه اصفهان و دکتر امیر رحیمی معاون اداری و مالی و دانشگاه برگزار شد. این نشست فرصتی ارزشمند برای تعامل اندیشه ها و تبادل نظرات بین رئیس دانشگاه و معاون اداری و مالی دانشگاه با اعضای شورای صنفی کارمندان در راستای بهبود شرایط موجود و رسیدن به کمال مطلوب فرآهم آورد.

سرپرست دانشگاه اصفهان: یکی از مهم ترین برنامه های راهبردی دانشگاه ایجاد منابع جدید است/سیزدهمین نشست شورای صنفی کارمندان دانشگاه
 

 


به گزارش پایگاه خبری دانشگاه، دکتر رسول رکنی زاده سر‍پرست دانشگاه اصفهان در این نشست صمیمانه، فراز هایی از برنامه های راهبردی دانشگاه را تبیین و تصریح کرد: ابتدا از این که در نوشته‌ای که توسط یاوران علمی تهیه شده، فقط تقاضاهای رفاهی نیست و   می‌خواهند در برنامه‌ای رشد و ارتقا دانشگاه مشارکت داشته باشند، تشکر می‌کنم زیرا همان‌طور که در نوشته شما آمده است یکی از مهم ترین برنامه های راهبردی دانشگاه ایجاد منابع جدید است. دکتر رکنی زاده با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه کشور و مشکلات اقتصادی موجود خواستار ، استقلال مالی دانشگاه و عدم وابستگی به دولت شد.

ایشان در ادامه افزود: در حال حاضر ۹۲٪ بودجه دانشگاه صرف حقوق و دستمزد می شود که در کنترل ما نیست و مستقیم از خزانه واریز می شود. کل آن چیزی که در حیطه مدیریت دانشگاه است درصد کمی از بودجه است.   بنابر این برای حل بسیاری از معضلات دانشگاه از جمله مسئله رفاه کارکنان، باید به سمت منابع جدید حرکت کنیم و از اتکای صرف به منابع دولتی خارج شویم. این مهم نیازمند یک کار جمعی و اشتراکی است که در مدیریت دانشگاه در حال برنامه‌ریزی است.

دکتر رکنی زاده در ادامه تصریح کرد: برای تحقق افق های این دانشگاه و دستیابی به منابع غیر دولتی ، نیاز به تلاش مضاعف  همه اعضای هیات علمی و یاوران علمی داریم.

سرپرست دانشگاه در ادامه با بیان این که در ساختار آینده باید رویه هایی ایجاد کرد، تا در فرایند تصمیم سازی از هم‌فکری همه خانواده دانشگاه استفاده کرد،  اظهار داشت:

وقتی در مورد کسانی تصمیم می گیرید که خودشان در آن تصمیم مداخله ندارند این مصداق خشونت است و خشونت در جامعه اگر نهادینه شد، به تعبیر امیرالمومنین  جامعه دچار چهار آفت می‌شود.

اولین آفت «خطا و  اشتباه مردم»، دومین « قانون گریزی»، سومین « دو رویی و نفاق» و چهارمین « کج روی» است.

اگر در  نظام دانشگاه و یا هر  جامعه‌ای، این چهار آفت وجود داشته باشد نشان دهنده‌ی سطحی از خشونت در آن جامعه است و یکی از مصداق های خشونت این است که وقتی در مورد کسی تصمیم می گیرید خودش دخیل نباشد.

دکتر رکنی زاده تصریح کرد:  دیدن دغدغه های همکاران از مهم ترین مسائل مدیریت است و ما باید به کمک درآمدهای جدید، کارهای مفیدی در راستای دستیابی به افق های دانشگاه انجام بدهیم.

وی با بیان این که مسئله ورزش امری جدی است اظهار کرد: همه کارکنان به ویژه بانوان باید از ظرفیت های ورزشی دانشگاه به نحو مطلوب استفاده کنند و این را از مدیریت دانشگاه مطالبه کنند.  

در ادامه نشست دکتر رحیمی معاون  اداری و مالی دانشگاه نیز، ضمن اظهار خوشحالی از حضور در این جلسه ضمن ارایه اطلاعاتی خلاصه در خصوص مشکلات مالی و پشتیبانی دانشگاه، برنامه دانشگاه در دور جدید را بهبود اوضاع مالی آن‌از طریق مولد سازی دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های داخلی و بیرونی برای افزایش درآمدها اعلام کرد.

ایشان اظهار کرد: سرمایه گذاری های منطبق بر راهبردهای کلان در مسیر وظایف ذاتی دانشگاه تنها راه برون رفت از این‌مشکلات است. در این‌مسیر همراهی و همدلی تمام همکاران علمی و یاوران عزیز علمی دانشگاه ضرورت دارد.

دکتر رحیمی در ادامه با بیان این که، چاره ای جز تلاش و تحمل سختی در یک بازه زمانی ۴ ساله نیست، تصریح کرد:  اما بسیار امیدوارم که با همدلی و البته برنامه و تلاش جایگاه اصلی و اثرگذار دانشگاه حاصل شود و از نظر معیشت همکاران فرهیخته ما در بهترین شرایط قرار گیرند. حرکت بر مبنای قانون و اصول صحیح با نگاه بلند مدت و البته درک شرایط همکاران، اصول کاری مدیریت دانشگاه خواهد بود.

وی افزود: آرزو می کنم کسی را ناامید نکنیم و در یک بازه زمانی مناسب مشکلات معیشتی همکاران را مرتفع نماییم

شایان ذکر است، در این نشست آقای مهرداد بال افکن رییس شورای کارکنان ضمن عرض تبریک ایام مبارک پیروزی انقلاب اسلامی و خیر مقدم به دکتر رکنی زاده سرپرست دانشگاه و دکتر امیر رحیمی سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه که در جمع اعضای شورای صنفی کارمندان حضور یافتند، تصریح کرد: شورای صنفی بر این باور است که با بهره مندی از ابزارهای تعامل و گفتگو ،راه های ارتباطی با مدیران دانشگاه را هموار نماید.

 وی در ادامه افزود: باید بدانیم آنچه ما را به موفقیت می رساند تعهد به سازمان در راستای کسب نتیجه مطلوب است.

آقای بال افکن همچنین، ایجاد مفاهیم مشترک و نقطه اشتراک در بیان مشکلات صنفی را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: وزیر علوم در نامه خود خطاب به معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور نوشته اند: «مبلغ احکام کارگزینی و خالص پرداختی اعضای غیر هیات علمی شاغل در وزارت عتف نسبت به سایر دستگاه های اجرایی کشور در سطح پایین تری قرار دارد که این موضوع نارضایتی گسترده ای را برای اعضای مذکور به همراه داشته است بطوریکه در آخرین آزمون استخدامی وزارت عتف حدود یک سوم پذیرفته شدگان به همین دلیل (حقوق و مزایای پایین تر از سایر دستگاه های اجرایی کشور ) تقاضای انصراف از استخدام در نظام آموزش عالی کشور را داشته اند.باتوجه به موارد فوق الذکر و به منظور حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شاغل در نظام آموزش عالی خواهشمند است دستور فرمایید موضوع با قید فوریت در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: دکتر رکنی زاده ریاست محترم دانشگاه اصفهان نیز در راستای ایجاد مفاهیم مشترک در سخنرانی خود در جمع ایثار گران گفتند:

"مدیران موظف هستند در جهت بهبود معیشت و حل مشکلات تمامی همکاران، گام بردارند. همان‌طور که در کلام امیرالمؤمنین (ع) آمده است، مدیران باید پناهگاهی امن برای تمامی اعضای خانواده دانشگاه باشند."

"در این خانواده بزرگ دانشگاهی، هیچ فردی نباید احساس بی‌پناهی کند. این عهدی است که ما در حد توان خود برای تحقق آن تلاش می‌کنیم. در یک خانواده شایسته نیست که کسی احساس غربت و تنهایی کند یا تصور نماید که به مشکلاتش توجهی نمی‌شود. "

رییس دانشگاه در سخنان خود در روز کارمند نیز گفتند: «با همکاری و تلاش جمعی می‌توانیم راهکارهای مؤثری برای بهبود سطح رفاه همکاران پیدا کنیم. این امر مستلزم گفتگو و تعامل بیشتر میان اعضای مجموعه است.

ایجاد رضایت شغلی به عنوان یکی از شاخص‌های کلیدی عملکرد مدیریتی، مستلزم در نظر گرفتن مباحث معیشتی و ایجاد فضای مناسب برای شکوفایی خلاقیت و نوآوری است.»

آقای بال افکن تاکید نمود: این مفاهیم مشترک را در هامش نامه آقای افتخار زاده مدیرحراست دانشگاه اصفهان نیز می توان دید :

" عطف به درخواست واصله از شورای صنفی کارکنان، گزارشی تهیه و برای حراست وزارت عتف و حراست کل استان ارسال و درخواست رسیدگی به پیشنهادات و مطالبات ایشان شود"

گفتنی است در سیزدهمین نشست شورای صنفی کارمندان که روز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در محل تالار دکتر رزمجو برگزار شد، مشکلات معیشتی و رفاهی کارکنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

 
 
 
 
 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 341
کلمات کلیدی
تبسم فارسی مدان
خبرنگار

تبسم فارسی مدان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید