۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

تجلیل از سه استاد نمونه کشوری و بیان تجارب معلمی

تجلیل از سه استاد نمونه کشوری و بیان تجارب معلمی به همت بسیج استادان و مرکز توسعه صلاحیت های حرفه ای تدریس دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، تجلیل از سه استاد نمونه کشوری و بیان تجارب معلمی به همت بسیج استادان و مرکز توسعه صلاحیت های حرفه ای تدریس دانشگاه اصفهان و با حضور حجت الاسلام مستاجران نماینده مقام معطم رهبری در دانشگاه، خانم دکتر سعیدیان معاون فرهنگی و اجتماعی ، دکتر نصر مسئول بسیج استادان و جمعی از اعضای هیات علمی، روز سه شنبه 18 اردیبهشت1403 جنب حرم الشهدا، سالن نهاد برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر نصر مسئول بسیج استادان دانشگاه اصفهان، ضمن تقدیر از 3 استاد نمونه کشوری دانشگاه اصفهان، به تبیین مقام شامخ معلمی از منظر متفکرین اسلامی پرداخت و برای این استادان آرزوی موفقیت و پیشزفت روزافزون نمود.

لازم به ذکر است هر کدام از این سه استاد به ترتیب به تبیین تجربیات معلمی خود پرداختند و در ادامه از زحمات ایشان تجلیل به عمل آمد.

شایان یادآوری است، دکتر حسن سبزیان، دکتر علی ربانی و دکتر زهره حجتی سه عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شدند.

آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم،تحقیقات و فناوری، معاونین وزارت علوم، روسای دانشگاه ها و جمعی از اساتید، 11 اردیبهشت ماه 1403در سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی وزارت علوم برگزار شد و  65 عضو هیات علمی به عنوان استاد نمونه معرفی و تجلیل شدند.در این مراسم دکتر علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دکتر زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و دکتر حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان به عنوان استاد نمونه کشوری دانشگاه اصفهان مورد تجلیل قرار گرفتند.

1403/02/19