۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

بازدید نمایندگان و مسئولین انجمن های ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اماکن ورزشی دانشگاه اصفهان

نمایندگان و مسئولین انجمن های ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اماکن ورزشی دانشگاه اصفهان جهت برگزاری سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که مرداد و شهریور 1401 در اصفهان برگزار می شود بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان، دکتر کارگرفرد رییس دانشکده علوم ورزشی و اداره تربیت بدنی دانشگاه، ضمن معارفه انجمن های ورزشی و کارشناسان اداره تربیت بدنی، گزارش مبسوطی از وضعیت موجود اماکن و تأسیسات ورزشی دانشگاه اصفهان ارائه نمود.

در این بازدید، کلیه اماکن ورزشی دانشگاه اصفهان شامل سالن بهرامیان، نیلفروش زاده، حجاب، ولایت، استخر سرپوشیده، زمین چمن شماره 1، خوابگاه خواهران، رستوران یاس 1 و 2 مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر رضاعلی نوروزی معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان در این بازدید، اظهار داشت: مساعدت های لازم جهت مرتفع کردن نواقص فنی طرح شده توسط انجمن ها تا شروع مسابقات انجام می شود.

گفتنی است: پس از بازدید میدانی حدود 7 ساعته، طی یک نشست تخصصی و هم اندیشی، گزارش بازدیدهای میدانی به عمل آمده توسط روسای انجمن های ورزشی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

1401/04/08