۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

کارشناس ارشد صنایع غذائی اداره تغذیه

  • تنظیم برنامه غذایی ماهیانه، نظر سنجی و ارتباط با دانشجویان و شورای صنفی در خصوص غذاهای توزیع شده و اعمال نظرات آنها در تهیه ی برنامه غذائی
  • بازرسی روزانه از انبارها و سردخانه های  رستوران ها ، سلف سرویس ها و خبازخانه و نظارت بر نحوه ی نگهداری مواد غذائی در آنها
  • نظارت بر عملکرد پیمانکار شاغل در خبازخانه دانشگاه اصفهان
  • نظارت بر تخلیه مواد غذائی (پروتئین ها و.....) و تطبیق آنها با برند های تائید شده در قرار داد
  •  ارائه راهکار جهت بهبود وضعیت تغذیه و دستیابی به استانداردهای مطلوب
تاریخ به روز رسانی:
1399/08/25
تعداد بازدید:
2186
Powered by DorsaPortal