۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد

پنجمین بازدید از سلسله بازدیدهای راهیان پیشرفت دانشگاه اصفهان

پنجمین بازدید از سلسله بازدیدهای راهیان پیشرفت دانشگاه اصفهان با حضور گسترده اساتید، دانشجویان، برخی از مدیران و معاونین دانشگاه از جمله معاون پژوهش و فناوری و مسئول بسیج اساتید دانشگاه از شرکت کف ریز واقع در شهرک صنعتی نجف آباد با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی، حوزه فعالیت این شرکت تولید چرخ های لوکوموتیو می باشد که با دستان پرتلاش متخصصین داخلی انجام می شود.

دکتر امیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این بازدید، ضمن بیان ظرفیت های موجود در دانشگاه اصفهان، خواستار گسترش و تداوم همکاری های مشترک گردید. در ادامه این بازدید، با مدیرعامل شهرک صنعتی نجف آباد نیز نشست مشترکی انجام و پیرامون مسائل و مشکلات شرکت های مستقر در این شهرک و راهکارهای حل مشکلات آنها توسط اساتید دانشگاهی بحث و گفتگو شد

1403/04/19