۱۴۰۳ سه شنبه ۲۶ تير

برگزاری جلسه مناظره آرایش انتخاباتی جریان های سیاسی کشور در دانشگاه اصفهان

جلسه مناظره آرایش انتخاباتی جریان های سیاسی کشوربا حضور مهندس مرتضی طهرانی رئیس جبهه اصلاحات استان اصفهان و دکتر احمد زمانی عضو مجمع اصولگرایان نیروهای انقلاب اسلامی و جمعی از استادان دانشگاه اصفهان در سالن شهید سردارحاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، آقای مهندس طهرانی، آزاد و بی مجامله مواضع جریان اصلاحات را بیان کرد و در فضایی عالمانه، آزاد و بی هیاهو مورد نقد و بحث اساتید حاضر قرار گرفت.

در این نشست، از جنایات ساواک تا عملیات محرم، از عملکرد دولت میرحسین تا عملکرد دولت شهید رئیسی، از حکم اعدام مهدی هاشمی و عزل آیت الله منتظری تا فتنه 88، و از عملکرد شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها تا دوگانه توسعه و پیشرفت صحبت شد.

خلاصه در این یک و نیم ساعت تقریبا یکبار همه پرونده های اختلافی دو نگاه اصلاحات و اصولگرایی مورد نقد و بررسی قرار گرفت .

گفتنی است این مناظره با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نماینده ولی فقیه در دانشگاه، روسای بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان، جمعی از اعضای هیات علمی، مدیران و کارشناسان دانشگاه، روز یکشنبه 4 تیر 1403 ساعت 10 ضبح در محل تالار شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

1403/04/03