۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

نشست کمیته های دانشکده ای نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه اصفهان

نشست کمیته های دانشکده ای نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه اصفهان با حضور دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه، روسا و دبیران کمیته های دانشکده ای، روسا و معاونین پژوهشی دانشکده ها برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین هرسیج بر اهمیت نظریه پردازی تأکید و تصریح کرد: هر کاری و هر عمل و کنشی باید معطوف به علم و دانش باشد

دکتر علی ربانی رئیس مرکز نظریه پردازی دانشگاه اصفهان نیز گام برداشتن به سوی مرجعیت علمی را بسیارضروری دانست.

وی در ادامه افزود: دستیابی به مرجعیت علمی، احتیاج به تحول در ساختار علمی کشور و ایجاد بستر فرهنگی مناسب دارد و امیدواریم انتقال دبیرخانه ی هیئت حمایت از نظریه پردازی به فرهنگستان علوم گامی موثر در این زمینه باشد و دانشگاه اصفهان به این امر سرعت ببخشد.

دکتر علی عبادی دبیر مرکز نظریه پردازی دانشگاه نیز بر ارائه گزارش عملکرد مرکز نظریه پردازی و ارائه نظریه ها توسط اعضا هیات علمی و استفاده در ارتقا تأکید کرد.

گفتنی است این نشست روز چهارشنبه 20 دی ماه 1402 ساعت 10 الی 12 در تالار دکتر رزمجو برگزار شد.

1402/10/26