۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

مدیر امور پژوهشی دانشگاه اصفهان منصوب شد

رییس دانشگاه اصفهان طی صدور حکمی ، مدیر پژوهشی دانشگاه را منصوب و از خدمات دکتر صباحی تقدیر، نمود

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان با صدور حکمی دکتر حمیدرضا کوفیگر عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی را به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب نمود.

در این حکم آمده است: امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و با رویکرد جهادی و تحول گرا برای تحقق برنامه‌های دانشگاه جامعه محور و تمدن‌ساز همت گمارید. لازم است:

•          برنامه‌ریزی و نظارت لازم به نحوی صورت گیرد تا سهم پژوهش های کاربردی و مسئله محور در دانشگاه افزایش یابد. تداوم اقداماتی چون هسته های پژوهشی و گرنت فیروزه ای در این زمینه توصیه می شود.

•          ارتباط بین مدیریت امور پژوهشی و مدیریت امور صنعت و جامعه  تقویت شود به نحوی که شاهد تحول در سهم  درآمدهای حاصل از پژوهش های دانشگاه در درآمدهای اختصاصی باشیم.

•          فرصت های مطالعاتی با رعایت ماموریت گرایی دانشکده ها سامان دهی شوند

•          در ارزیابی برون دادهای پژوهشی به اثربخشی توجه بیش از پیش صورت گیرد.

•          ضمن پایش فعالیت‌های پژوهشی، شاخص های علم سنجی به طور مستمر رصد و گزارش شود.

•          دبیرخانه گروه کاری پژوهش استان به طور جدی و مستمر پیگیری شود.

1401/10/21