۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

درخشش دانشجویان گروه حقوق دانشگاه اصفهان در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1400

دانشجویان گروه حقوق دانشگاه اصفهان در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1400 موفق به کسب رتبه های برتر این دوره شدند.

به گزارش وب سایت خبری uinews  محمدرضا محمدی رتبه اول و مدال طلا، ،خانم شفیعی رتبه سیزدهم، امیرحسین مرندی رتبه یازدهم بیست و ششمین دوره کشوری المپیاد دانشجویی حقوق و  خانم نکیسا صفاری رتبه هفتم آزمون ارشد در گرایش حقوق تجارت بین الملل را کسب نمودند.

شایان ذکر است، مرحله نهایی بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال 1400 در صبح و بعدازظهر جمعه 19 شهریور سال 1400 در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور برگزار شد.در این دوره از المپیاد یک هزار و 241 داوطلب در 10 دانشگاه در 10 منطقه آمایشی در 23 رشته به رقابت پرداختند.  از این تعداد 560 نفر زن و 681 نفر مرد بودند. دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور شامل پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه مازندران (بابلسر)، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا همدان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهیدچمران اهواز است.

1400/12/02