۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

پیام تبریک سرپرست دانشگاه اصفهان به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و سومین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان طی پیامی فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را به محضرمقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم شهید پرور اصفهان، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام دکتر هرسیج به شرح زیر است:

“والفجر و لیال عشر”

دهه مبارک فجر، طلوع پربرکت خورشید درخشان انقلاب اسلامی از میهن عزیزمان ایران و تبلور شکوه و عظمت نهضتی برخاسته از تعالیم نبوی و دلبسته به آرمان های علوی است. انقلابی مردمی که پرده‌های ظلم و جور حاکمان مستبد را کنار زد و در پگاه روشن 22 بهمن مطلع غزل زیبای پیروزی ملتی آزاده و حق‌طلب شد.

در طلیعه چهل و سومین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای عزیز را گرامی می داریم و ضمن تجدید میثاق با ایثارگران وشهیدان وطن، بویژه سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، با عزمی راسخ در جهت اعتلاء و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، گام برمی داریم. بدون شک افتخار، عزت ، سربلندی و حیات طیبه ملت بزرگوار ایران در گرو تلاش همه جانبه در صیانت از اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

دانشگاه اصفهان با تاسی به منویات مقام معظم رهبری و با استمداد ازبینش عمیق توحیدی،آموزه های عدالت محور اسلامی، در پی تحقق دانشگاه اسلامی جامعه محور و تمدن ساز است تا چراغ دانش روشنی بخش جامعه و در خدمت پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی باشد. حرکت در این مسیر، که افزون بر تقویت خودباوری و اعتماد ملی، به ارتقای جایگاه کشوردر معادلات منطقه ای و جهانی مدد می رساند همچنان نیازمند تلاش آگاهانه و از خودگذشتگی مجاهدانه است و ایفای نقش ممتاز دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری و بویژه دانشگاه پر افتخار اصفهان در این عرصه ، همراهی یکایک آحاد دانشگاهیان را می طلبد.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن ایام فرخنده و مبارک دهه فجر و چهل و سومین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به محضر مقام معظم رهبری، ملت شهید پرور ایران اسلامی و به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه اصفهان ، توفیقات روزافزون الهی برای یکایک عزیزان در اغتنام فرصت های ارزشمند حاصل از انقلاب بزرگ اسلامی را خواستارم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان