۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

نشست خبری سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق

دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان در جمع اصحاب رسانه ضمن تشریح اهداف سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق اظهار داشت: بخش عظیمی از رسالت دانشگاه در ارتباط با جامعه و صنعت متبلور می شود.

دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان در جمع اصحاب رسانه ضمن تشریح اهداف سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق اظهار داشت: بخش عظیمی از رسالت دانشگاه در ارتباط با جامعه و صنعت متبلور می شود.

 

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر شانظری محصول دانشگاه را سرمایه جامعه دانست و تصریح نمود بهره مندی از این سرمایه اجتماعی مبتنی بر ارتباط قوی و تعامل سازنده با صنعت و جامعه است.

معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان در ادامه اظهار داشت: سومین رویداد ملی "استارتاپی کارآفرینی اجتماعی" با محور "پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق" 12 تا 16 تیر امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

وی کارآفرینی در مباحث اجتماعی را یکی از مباحث نو در جوامع توسعه یافته دانست و تصریح نمود: رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با هدف تقویت این رویکرد و تشویق دانشجویان به فعالیت در این زمینه برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی دانشگاه، با بیان‌اینکه گروه‌های مشاوره، علوم تربیتی و جامعه‌شناسی دانشگاه اصفهان تحقیقاتی در باره مباحث ازدواج دانشجویی و طلاق انجام می‌دهند، اظهار داشت: در این تحقیقات باید آسیب‌های موجود و عوامل آن شناسایی و سپس اولویت‌بندی و تاثیرگذاری آنها مشخص شود.

دکتر شانظری با تاکید بر اینکه رسالت دانشگاه‌ها در زمینه آسیب‌های اجتماعی، شناسایی و بررسی علمی آنهاست، تصریح کرد: مدیران اجرایی باید با استفاده از نتایج تحقیقات دانشگاهی به رفع آسیب‌های موجود بپردازند و رویداد استارتاپی کارآفرینی اجتماعی، محفل مناسبی برای دریافت ایده‌های نو در این زمینه است

دکتر ابراهیم رضایی مدیر فرهنگی دانشگاه اصفهان و دبیر اجرایی سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی نیز در این نشست اظهار داشت:  این رویداد با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و با حضور 40 تیم استارتاپ(نوپا) و صاحب ایده از سراسر کشور در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

دکتر ابراهیم رضایی در ادامه تصریح نمود: محورهای این رویداد "مهارت‌های اجتماعی فرهنگی قبل و بعد از ازدواج"، "مهارت‌های کنترل خشم و تاثیر آن بر طلاق"، "تاثیر اعتیاد و مواد مخدر صنعتی بر طلاق"، "طلاق و تکدی‌گری، حاشیه‌نشینی و کودکان کار" و "ماهواره، فضای مجازی، بازی رایانه‌ای و طلاق " است.

وی با بیان‌اینکه در این رویداد علاوه بر ارائه ایده‌های نو در باره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق، چند کارگاه نیز برگزار می‌شود، افزود: هفت کارگاه آموزشی تخصصی بصورت مجازی از 23 خرداد تا ششم تیر و چهار کارگاه آموزشی استارتاپی با موضوع‌های کار تیمی، آموزش بوم ایده، ارائه به سرمایه‌گذار و کارآفرینی اجتماعی از 12 تا 15 تیر بصورت حضوری برگزار می‌شود.

دکتر رضایی به برگزاری سه کارگاه انتقال تجربه در این رویداد ملی نیز اشاره و اضافه کرد: هدف از برگزاری رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه‌ها، ایجاد بستر مناسب به‌منظور ارائه ایده‌های نو برای حل آسیب‌های اجتماعی و معرفی این ایده‌ها به نهادهای مرتبط و سرمایه‌گذاران برای کاربردی کردن آنهاست.

مدیر فرهنگی دانشگاه،  با دعوت از همه نهادهای مرتبط و تشکل‌های مردم نهاد فعال در مسائل فرهنگی و اجتماعی خواست تا با حضور در این رویداد، ایده‌های جدید برتر را جذب و آنها را به محصول تبدیل کنند.

وی با اشاره به همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور برای برگزاری این رویداد گفت: آمار و اطلاعات موجود نشان می‌دهد که وضعیت ازدواج و طلاق در جامعه چندان رضایت‌بخش نیست بنابراین ارائه ایده‌های جدید برای آسیب‌شناسی این موضوع و رفع آن به عنوان بازوی اجرایی می‌تواند به نهادهای مرتبط کمک کند.

مهندس محمد هادی عسکری مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز که به صورت مجازی در این نشست حضور داشت تصریح نمود:  یکی از سیاست های محوری وزارت علوم  توجه به نسل جوان دانشجو به عنوان مدیران فردای کشور است که تقویت این نیرو در جهت بهبود توسعه ملی و توانمند سازی دانشجویان راهبردی و موثر است.  

وی افزود: اگر زمینه توانمندسازی دانشجویان را فراهم کنیم ضریب‌اشتغال پذیری و موفقیت دانش آموختگان افزایش می یابد و منجر به کنترل مشکلات می شود، همچنین اگر دستیابی به توسعه پایدار را آرمان بدانیم، باید به سمت برنامه هایی برای تقویت کنشگران دانشجویی حرکت کنیم.

مهندس عسکری، دانشگاه اصفهان را یکی از دانشگاه های موثر در برنامه های فرهنگی در کشور اعلام کرد و افزود: در این رویداد زمینه های مشارکت دانشجویان دارای ایده را در دستور کار داریم.

وی تاکید کرد: اگر آسیبهای اجتماعی در بستر علمی کار شود و مدیریت اجرایی با آن همسو شود، آثار مثبتی به دنبال خواهد داشت. دانشگاه به عنوان مغز متفکر جامعه باید مشکلات را رصد و در پی رفع آن باشد.

گفتنی است، سومین رویداد ملی "استارتاپی کارآفرینی اجتماعی" با محور "پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق" 12 تا 16 تیر امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

 

 

 

تاریخ:
1400/03/19
تعداد بازدید:
1147
منبع:
Powered by DorsaPortal