۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

برگزاري وبينار بررسي هنر تلاوت قرآن در لندن

وبينار بررسي هنر تلاوت قرآن روز اول ماه مبارك رمضان با سخنراني دكتر محمدرضا ستوده نيا عضو هيات علمي گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه اصفهان به عنوان ميهمان ويژه در لندن برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews هر سال در سراسر دنيا در ماه مبارك رمضان و بهار قرآن همايش هاي بين المللي با موضوع قرآن برگزار مي شود اما امسال با توجه به مشكلاتي كه در رابطه با بيماري كرونا پيش آمد اين محافل حضوري به وبينار و كنفرانس هاي مجازي تبديل شد. يكي از اين وبينار ها كه در ماه مبارك رمضان به ميزباني لندن برگزار شد به بررسي و تحليل عناصر زيباشناختي هنر قرائت قرآن پرداخت. دكتر محمدرضا ستوده نيا عضو هيات علمي گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه اصفهان بعنوان ميهمان ويژه با حضور اساتيد مصري و انگليسي به ارايه برنامه و بحث و تبادل نظر پرداختند. اين وبينار به ميزباني دارالقران لندن در تاريخ 26 آوريل 2020 برگزار گرديد.

شايان ذكر است دكتر ستوده نيا، در سال 2000 در لندن كتابي را تحت عنوان:

The Art of Riciting the Qur’an تاليف خاورشناس آمريكايي و متخصص الحان و نغمات موسيقايي خانم دكتر كريستينا نلسون آشنا شده و اين كتاب با كسب اجازه از نويسنده و همكاري سركار خانم دكتر زهرا جان نثاري عضو هيئت علمي گروه زبان انگليسي ترجمه و سپس تحقيق و به چاپ رسيد كه در نوع خود يكي از بديع ترين آثارموجود در رابطه با هنر قرائت قرآن به عنوان هنر مذهبي و آوايي است. در اين وبينار عوامل موثر زيباشناختي و موسيقايي هنر تلاوت بعنوان هنر آوايي بين المللي مورد بحث و بررسي قرار گرفت و راهكارهايي براي كساني كه مايلند اين هنر را آموزش ببينند و درباره آن پژوهش كنند ارائه گرديد.

1399/02/21