۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

انتصاب سرکار خانم فائزه سمیع به سمت رئیس دبیرخانه مرکزی و بایگانی دانشگاه اصفهان

دکتر رضاعلی نوروزی، معاون اداری و مالی دانشگاه طی حکمی سرکار خانم فائزه سمیع را به سمت رئیس دبیرخانه مرکزی و بایگانی دانشگاه منصوب کرد.
در ابلاغ ایشان آمده است:
در اجرای بند 3 دویست و هفتاد و سومین جلسه هیأت اجرائی منابع انسانی دانشگاه مورخ 20 / 12 / 1401 ، نظر به مراتب تعهد و شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت "رئیس دبیرخانه مرکزی و بایگانی دانشگاه "منصوب می شوید تا برابر مقررات زیر نظر مسئولین امر انجام وظیفه نمایید. امید است با استعانت از خداوند متعال و همت و تلاش همکاران دبیرخانه مرکزی و بایگانی در راه پیشبرد امورات آن مجموعه همت گمارید.
توفیق شما را در انجام خدمت هر چه بیشتر به جامعه دانشگاهی از خداوند بزرگ خواستارم.
1402/01/15
حوزه معاونت اداری و مالی