۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

مهدی علیخانی، به سمت معاون مدیریت منابع انسانی دانشگاه اصفهان منصوب شد

دکتر رضاعلی نوروزی، معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه طی حکمی آقای مهدی علیخانی رئیس با سابقه و خوشنام اداره کارگزینی اعضای هیات علمی را با حفظ سمت به عنوان معاون مدیریت منابع انسانی دانشگاه اصفهان منصوب کرد.

در بخشی از حکم ایشان آمده است :
با توجه به تجارب و شایستگی های جنابعالی، با حفظ وظایف شغلی (رئیس اداره کارگزینی علمی ) به موجب این ابلاغ به عنوان "معاون مدیریت منابع انسانی" منصوب می‌گردید تا برابر مقررات، زیر نظر مسوولین امر انجام وظیفه نمایید.
توفیق شما را در انجام خدمت هر چه بیشتر به جامعه دانشگاهی از خداوند بزرگ خواستارم.
1401/12/13
حوزه معاونت اداری و مالی