۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

دکتر نوروزی به سمت رئیس ستاد تشریفات دانشگاه اصفهان منصوب شد

دکتر حسین هرسیج با صدور حکمی دکتر رضاعلی نوروزی، معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه را به سمت "رئیس ستاد تشریفات دانشگاه" برگزید.

در حکم ایشان آمده است:
نظر به شایستگی، تعهد، توانمندی و تجربیات ارزنده، جنابعالی به موجب این حکم به سمت «رئیس ستاد تشریفات دانشگاه اصفهان» منصوب می شوید.

این مسئولیت بدان جهت که با ابعاد مختلف هویتی، علمی و فرهنگی دانشگاه نسبت مستقیم دارد، مسئولیتی خطیر است. بر این اساس امید است با توکل بر خداوند بزرگ، بهره گیری از تجربیات گرانقدر خود، استفاده از توانمندیهای ارزشمند همکاران و ظرفیتهای فراوان دانشگاه اصفهان، نسبت به تشکیل ستاد تشریفات و مدیریت و راهبری تشریفات مربوط به رویدادهای علمی و فرهنگی دانشگاه اعم از جشنواره ها، همایشها، میزبانیها و دیگر رویدادها اهتمام ورزید.

مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
1401/12/07
حوزه معاونت اداری و مالی