تفاهمنامه همکاری دانشگاه اصفهان و بنیاد ملی علم ایران
تفاهمنامه همکاری دانشگاه اصفهان و بنیاد ملی علم ایران با هدف بهرهمندی از توانمندیهای نیروهای متخصص و استفاده از ظرفیتهای پژوهشی موجود منعقد شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشگاه، تمرکز بر پژوهشهای اولویتدار و حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی در راستای مرجعیت علمی، حل مسائل و مشکلات کشور و همچنین استفاده از فرصتهای استانی و منطقهای از اهمیت شایانی برخوردار است. از آنجا که حمایت از پژوهشهای علمی و توسعه تعاملات و همکاریهای پژوهشی از رویکردهای این بنیاد میباشد، بنیاد و دانشگاه جهت بهرهمندی از توانمندیهای نیروهای متخصص و استفاده از ظرفیتهای پژوهشی موجود در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی اقدام به انعقاد این تفاهمنامه، نمودند.
اهداف این تفاهم نامه عبارتند از:
§ ترغیب دانشگاه به بررسی و تعیین حوزههای متمرکز پژوهشی، پیگیری، تصویب و ابلاغ آن؛
§ سوق دادن اعضای هیاتعلمی برجسته دانشگاهی به سمت اولویتهای ویژه دانشگاه؛
§ اجرای طرحهای تحقیقاتی پیشرو و در مرز دانش؛
§ حمایت مادی و معنوی از محققین دانشگاهی در جهت کمک به تقویت مرجعیت علمی و حل مسائل و موضوعات اساسی جامعه از طریق انجام پژوهشهای ویژه.
حمایت بنیاد از پژوهشگران برجسته دانشگاه در قالب کرسیهای پژوهشی، طرحهای پژوهشی، پسادکتری، رساله دکتری و پایاننامه کارشناسی ارشد در راستای مأموریتهای ویژه دانشگاه که عبارتند از:
1-خانواده متعالی و سلامت معنوی
2-توسعه پایدار با رویکرد حل مسائل زیست محیطی
انجام خواهد شد (در مرحله نخست حمایت های بنیاد، دو ماموریت فوق از پنج ماموریت دانشگاه تایید گردیده است).
موضوع انعقاد این تفاهمنامه بوده است. مدت و اعتبار این تفاهمنامه سه سال از تاریخ امضاء و ثبت در بنیاد میباشد.
تعهدات مورد توافق در این تفاهم نامه عبارت اند از:
۱- دانشگاه متعهد میشود مطابق شیوه نامه "اجرای برنامه حمایت از دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی مأموریتگرا " بنیاد نسبت به معرفی محققین برجسته دانشگاهی/ مؤسسه پژوهشی و ارسال طرح تحقیقاتی به بنیاد اقدام نماید.
۲- بنیاد متعهد میشود نسبت به انجام فرآیندهای داوری و نظارت در زمان مناسب مبادرت نماید.
۳- بنیاد متعهد میشود طرحهای معرفی شده را از طریق کارگروههای تخصصی مطابق دستورالعملهای بنیاد
مورد بررسی شکلی و داوری علمی قرار دهد و درصورت تأیید نهایی در شورای علمی بنیاد نسبت به عقد قرارداد با پژوهشگر و حمایت مالی در سطح بودجه مصوب اقدام نماید.
۴-دانشگاه طرحهای تفاهمنامهای را به صورت مشوق برای اساتید، پژوهشگران پسادکتری و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد لحاظ مینماید در نتیجه بایستی طرحهای برتر و منتخب پژوهشگران برجسته دانشگاه، به بنیاد ارسال شود.
۵-سقف مبلغ طرحهای تفاهمنامهای شامل کرسی، طرحهای پژوهشی و رساله دکتری و پایاننامه کارشناسی ارشد تا ۵۰ درصد بیشتر از طرحهای عادی بنیاد خواهد بود. در مورد طرحهای پسادکتری، پژوهشگر معادل ۱۰۰ درصد حقوق استادیار پایه ۱ دانشگاه تهران پژوهانه دریافت خواهد کرد.
۶- شرایط أخذ حمایتهای فوق، مطابق دستورالعملهای بنیاد خواهد بود.
۷-ظرفیت حمایتی بنیاد برای هر کدام از حمایتها براساس ضوابط و سیاستهای بنیاد بصورت جدول زیر تعیین میشود:
تعداد کل حمایتها |
کرسیهای پژوهشی |
طرحهای پژوهشی |
طرحهای پسادکتری |
دانشجویان دکتری |
دانشجویان کارشناسیارشد |
۵۳ |
۱ |
۱۳ |
۱۳ |
۱۳ |
۱۳ |
۸- دانشگاه متعهد میشود طرح های تحقیقاتی مورد حمایت بنیاد را در زمره طرحهای شامل اعطای امتیاز پژوهشی ناشی از انجام پژوهش منظور و به اساتید مجری طرح مطابق ضوابط دانشگاه، امتیاز پژوهشی اعطا نماید.
این تفاهمنامه که در ۹ ماده تنظیم شده است، به امضای دکتر علیمحمد سلطانی (رئیس بنیاد علم ایران) و دکتر حسین هرسیج (رئیس دانشگاه اصفهان) رسید.
نظر دهید