۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل؛ وبینار آموزشی پدافند غیر عامل و مخاطرات زیست محیطی

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و در راستای ارتقاء دانش و مهارت‌های عمومی و تخصصی مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی استان اصفهان در این زمینه و رسالت آموزشی و فرهنگ سازی دانشگاه در زمینه های مختلف علمی، به همت اداره پدافند غیرعامل و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه اصفهان برنامه های آموزشی به صورت کارگاه و وبینار تخصصی در روزهای دهم و یازدهم آبان ماه برگزار شد.

وبینار تخصصی «پدافند غیرعامل و مخاطرات زیست محیطی» با بررسی وضعیت موجود و ارائه راهکارهای پیگیرانه برای بحرانهای زیست محیطی در سه محور فرونشست، آب و آلودگی هوا با حضور مدیران و کارشناسان دستگاههای مسئول از جمله شهرداری، محیط زیست و دانشجویان و کارکنان برگزار شد.

در این نشست علمی دکتر قاضی فرد رئیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه اصفهان ضمن اشاره به وضعیت فعلی اصفهان در فرونشست و علل و عوامل موثر در این پدیده، مهمترین مولفه موثر را برداشت بی رویه از آبهای زیرزمینی و عدم مدیریت یکپارچه آب دانستند.

در ادامه وبینار دکتر فرهادیان عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان به بررسی آثار و مخاطرات زیست محیطی آلودگی آب پرداخته و سلامت آب را عامل سلامتی طبیعت و حیات دانستند.

پس از آن دکتر احمدی کیا عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه اصفهان نتایج جدیدترین مطالعات پژوهشی در زمینه بررسی آلودگی در کلانشهر اصفهان را ارائه نموده و وضعیت موجود را نگران کننده توصیف نمود.

لازم به ذکر است تعداد 200 نفر از مدیران، کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان به محیط زیست در این نشست مجازی 2 ساعته حضور داشتند.

برای مشاهده ادامه خبر کلیک کنید.
1401/08/15
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - ساختمان کتابخانه مرکزی-پژوهشکده محیط‌زیست
کدپستی:  73441-81746
 eri@res.ui.ac.irE-mail