۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور

تفاهم نامه کنسرسیوم مراکز علمی استان و اداره کل حفاظت محیط زیست استان

به منظور تحقق اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اعمال سیاست های 15 گانه زیست محیطی نظام ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و در راستای تفاهم نامه مبادله شده بین سازمان حفاظت محیط زیست کشور با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای گسترش مرزهای دانش و پاسخ گویی و ارائه راه حل های علمی و هوشمندانه به مسائل محیط زیست استان اصفهان این تفاهم نامه بین کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست به نمایندگی جناب آقای دکتر هادی امیری رئیس شورای عالی کنسرسیوم و اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان به نمایندگی جناب آقای دکتر ایرج حشمتی که به ترتیب کنسرسیوم و اداره کل نامیده می شوند منعقد گردید.

1401/03/08
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - ساختمان کتابخانه مرکزی-پژوهشکده محیط‌زیست
کدپستی:  73441-81746
 eri@res.ui.ac.irE-mail