۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور

متن پیام رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا درپی شهادت خادم صدیق و رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله رئیسی و جمعی از خادمان مردم

.

🏴منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا
▪️حادثه دلخراش سقوط هلیکوپتر و شهادت ناباورانه خادم‌الرضا، سید شهیدان اهل خدمت، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و جمعی از همراهان انقلاب اسلامی را به محضر حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی، تسلیت عرض می‌نمایم.
▪️آن شهید بزرگوار در طول بندگی خدا هیچ هدفی غیر از خدمت به مردم و عزت بخشیدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی را تا آخرین لحظه حیات پربار خویش دنبال نکرد و تبعیت محض خود از خط ولایت را بارها به نمایش گذاشت.
▪️ فساد ستیزی ، استکبار ستیزی ، پرکاری ، دغدغه ی محرومین ، عدالت محوری ، مردمی بودن و ساده زیستی از شاخصه های آن شهید والامقام و آن سید بزرگوار بود که او را محبوب القلوب ملت ایران و همه ی آزادگان عالَم کرده بود.
▪️یقین دارم در پرتوی هدایت مقام عظمای ولایت، راه شهیدان دولت خدمتگزار، همچون راه شهیدان والامقام رجایی و باهنر ادامه خواهد یافت و مردم ایران، با اتکال به الطاف الهی، پرچم این حرم را برافراشته نگاه خواهند داشت.
محمدرضا عبدی؛ رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا
31 اردیبهشت ماه 1403