۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
مسئول انجمن شطرنج وزارت علوم گفت: تکلیف قهرمانی تا مرحله نهایی مشخص نبود، رقابتی بسیار پایاپای میان بازیکنان بود و در بخش داوری یک داور بین‌المللی و چندین داور بین‌المللی داشتیم که همگی بومی اصفهان بودند.

مسئول انجمن شطرنج وزارت علوم: حضور داوران ملی و بین‌المللی اصفهانی در المپیاد شطرنج دانشجویان

.

محمدتقی ابراهیم‌زاده، پس از پایان رقابت‌های شطرنج المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با روابط عمومی المپیاد، اظهار کرد: مسابقات شطرنج شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر با شرکت 19 تیم برگزار شد که در نهایت دانشگاه گیلان به قهرمانی رسید. دانشگاه جامع علمی کاربردی نایب قهرمان و دانشگاه صنعتی اصفهان نیز سوم شدند. همچنین در ترکیب تیم‌ها چندین استاد بین‌المللی داشتیم که به بالابودن کیفیت تیم‌ها کمک کردند‌.
وی افزود: مسابقات شطرنج المپیاد عموما کیفیت بالایی دارد که یکی از دلایل آن حضور بازیکنان ملی‌پوش است. تکلیف قهرمانی تا مرحله نهایی مشخص نبود و رقابتی بسیار پایاپای میان بازیکنان بود.
مسئول انجمن شطرنج وزارت علوم ادامه داد: در بخش داوری یک داور بین‌المللی و چندین داور بین‌المللی داشتیم که همگی بومی اصفهان بودند.
1403/05/27
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان -