۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
.

افتتاح پروژه تکمیل شده ورزشگاه ولایت توسط دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان

.

ورزشگاه ولایت دانشگاه اصفهان در مراسم اختتامیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه اصفهان با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری،افتتاح شد.
مجموعه ورزشی ولایت در سال 1381 طراحی و پس از 14 سال توقف، در سال 1396 شروع و در دوران مدیریت دکتر هرسیج به طور جدی، تکمیل این پروژه در دستور کار قرار گرفت به طوری که برای شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور مورد بهره برداری قرار گرفت.
مساحت کل پروژه با در نظر گرفتن روباز و سرپوشیده، حدود 22 هزار متر مربع است.
حدود 7500 متر مربع آن سرپوشیده است و متشکل از مجموعه سالن های چند منظوره والیبال، بسکتبال، هندبال، فوتسال، بدمینتون و سالن های تخصصی تیراندازی، بدنسازی، تنیس روی میز، بیلیارد و رزمی می باشد. علاوه بر این، دو زمین تنیس نیز در این مجموعه در دست ساخت می باشد.
مجموع سرانه ورزشی روباز و سرپوشیده دانشگاه اصفهان حدود 5000 متر مربع است که این پروژه می تواند تا بیش از یک و نیم برابر سرانه ورزشی دانشگاه را افزایش دهد.

1403/05/25
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان -