۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردین
دسترسی از راه دور به سرورها و رایانه‌های تحقیقاتی دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر
معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر: دسترسی از راه دور به سرورها و رایانه‌های تحقیقاتی دانشجویان دکتری دانشکده مهندسی کامپیوتر فراهم شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر بهروز شاهقلی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود کشور و به منظور جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا، دانشکده مهندسی کامپیوتر دسترسی از راه دور دانشجویان دکتری این دانشکده به رایانه‌ها و سرویس دهنده های مستقر در اتاق‌ها و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی موجود در دانشکده را فراهم نمود.

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/05/07