۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
مراسم گرامیداشت روز جهانی زنبور عسل توسط پژوهشکده زنبور عسل و گیاهان دارویی پردیس خوانسار دانشگاه اصفهان و با حمایت اتحادیه تولید و پرورش زنبور عسل شهرستان خوانسار برگزار شد.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی زنبور عسل

.

در روز جمعه مورخ 28 اردیبهشت ماه 1403 مراسم گرامیداشت روز جهانی زنبور عسل توسط پژوهشکده زنبور عسل و گیاهان دارویی پردیس خوانسار دانشگاه اصفهان و با حمایت اتحادیه تولید و پرورش زنبور عسل شهرستان خوانسار در آمفی تئاتر فرهنگسرای خانواده خوانسار برگزار شد. در این مراسم که با حضور زنبورداران و علاقمندان به حوزه زنبورداری و تولید فراورده های زنبور عسل برگزار شد; ابتدا آقای دکتر دادگستر رئیس پژوهشکده زنبور عسل و گیاهان دارویی پردیس خوانسار در سخنانی به شرح آنچه که در سال گذشته در پژوهشکده رخ داده و افق آینده این پژوهشکده پرداختند; در ادامه نماینده زنبورداران شهرستان خوانسار آقای امیری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های علمی و پژوهشی پژوهشکده زنبور عسل در طول سال گذشته نسبت به برنامه های آینده این مرکز علمی پژوهشی ابراز امیدواری نمودند.همچنین در این مراسم آقای دکتر محمود براتی از مفاخر علمی و ادبی شهرستان خوانسار و عضو محترم هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اهمیت زنبور عسل در فرهنگ اسلامی و ایرانی به ویژه تاثیرات این حشره بسیار با برکت در زندگی مردمان خوانسار اشعار بسیار زیبایی که توسط خود ایشان در وصف زنبور عسل سروده بودند قرائت نمودند.
هر ساله روز بیستم ماه مه میلادی مطابق با سی ام اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی زنبور عسل در سراسر جهان‌ گرامی داشته می شود در مراکز مختلف علمی، پژوهشی و اقتصادی در خصوص اثرات زنبور عسل و فراورده های آن برنامه های گوناگونی انجام می شود.
1403/02/29
آدرس: خوانسار - ابتدای بلوار نماز - دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار