۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
انتخابات شورای صنفی دانشجویی سال 1403 روز سوم خرداد ماه 1403 برگزار خواهد شد.

برگزاری انتخابات شورای صنفی 1403

.

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند؛ با پایان یافتن دوره فعالیت شورای صنفی 1402، ضمن تقدیر و سپاس فراوان از زحمات بی دریغ تمامی اعضای محترم شورای صنفی دانشجویی فعلی با مصوبه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشکده، انتخابات شورای صنفی در روز سوم خردادماه 1403 به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه سادا( سامانه رزرو غذا) انجام خواهد شد.
در روز رای گیری و از ساعت 8:00 صبح با ورود به سامانه سادا پنجره انتخابات جهت اخذ رای دانشجویان فعال خواهد شد. کلّیه دانشجویانی که در ترم جاری مشغول به تحصیل در این دانشکده بوده اند واجد شرایط اخذ رای هستند.
ثبت نام از نامزد های  انتخابات از روز یکشنبه 23 اردیبهشت الی یکشنبه  30 اردیبهشت ماه 1403 به صورت حضوری توسط آقای موسوی(امور فرهنگی دانشکده) انجام خواهد شد.
 شرایط عمومی داوطلبهای عضویت در شورای صنفی عبارت است از:
1- فرد داوطلب در ترم جاری مشغول به تحصیل باشد.
2-حداقل سه ترم تحصیلی بدون احتساب سنوات غیرمجاز تا پایان تحصیل داشته باشد.
3- افرادی که پرونده فعال در کمیته انضباطی دانشگاه دارند فاقد صلاحیت جهت داوطلبی عضویت در شورای صنفی هستند.
4- افرادی که در طول تحصیل دو ترم یا بیشتر مشروط شده اند و یا در ترم گذشته مشروط بوده اند؛ نمی توانند داوطلب عضویت در انتخابات باشند.
 با مشارکت حداکثری خود در انتخابات شورای صنفی به بهبود شرایط امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده کمک شایانی می کنید. همچنین حضور افراد مجرب، پیگیر و پرتلاش در شورای صنفی باعث پیشرفت و توسعه در جوانب مختلف خواهد شد.
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار
1403/02/23