۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
FA

تقدیر از مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه اصفهان، به‌عنوان همیار منتخب طرح شاهد در وزارت علوم

در پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار و تجلیل از همیاران منتخب طرح شاهد، آقای احمد احمدی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه اصفهان به‌عنوان «همیار منتخب طرح شاهد» در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400 معرفی و ازسوی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  در این مراسم از محسن سیفی دانشجوی دکتری دانشگاه اصفهان( فرزند شهید) و آقای احمد احمدی مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه اصفهان تجلیل به عمل آمد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در حاشیه این جشنواره گفت: فرزندان شهدا مانند پدران خود با حرکت در مسیر پیشرفت علمی برای اعتلای انقلاب گام بر می‌دارند.
آیت الله طباطبائی نژاد با بیان این که عاملی که باعث پیشرفت جامعه شده علم است، افزود: اگر در پزشکی، صنعت و سایر علوم دستاوردی داشته ایم منشا آن علم است.
وی گفت:دانشگاه و حوزه باید در مسیری بروند که کشور را از نیاز‌های علمی سیراب کنند.

شایان ذکر است پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار که با هدف ارزیابی دستاوردهای طرح شاهد و نیز افزایش انگیزه و تحرک تحصیلی جامعه‌ی هدف با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، با تجلیل از برگزیدگان و همیاران منتخب طرح شاهد به کار خود پایان داد.

برای مشاهده نامه مدیر کل بنیاد شهید استان، بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

1400/06/12