۱۳۹۹ جمعه ۹ آبان
FA
تئوري، روش طراحي و بهينه سازي سيستم هاي حمل و نقل هوشمند ريلي
كتاب حاضر كه مشتمل بر شش فصل مي‌باشد، علاوه بر توجه به مفاهيم و محتواي سيستم‌هاي حمل‌ونقل هوشمند ريلي ساختار، وظايف و تعاملات درون اين سيستم‌ها ا نيز مورد بررسي قرار مي‌دهد، به نحوي كه مي‌توان طـراحي و پياده‌سـازي سيستم‌هاي بـزرگ و پيچـيده را مشاهده نمود. بر اين اساس مطالعه اين كتاب، به عنوان مرجعي مهم در طراحي سيستم‌هاي حمل‌ونقل هوشمند ريلي، به فعالان متخصصان و دانشجويان حوزه صنعت راه‌آهن توصيه مي‌شود.

1398/05/15