۱۴۰۳ سه شنبه ۲۶ تير

برنامه‌ریزی برای همکاری‌های بین‌المللی برای فروش فناوری و خدمات تخصصی

همکاری مشترک دفتر همکاری‌های بین‌المللی و مرکز نوآوری، فناوری و امور کارآفرینی برای فروش فناوری و خدمات تخصصی

روز شنبه اول اردیبهشت ماه 1403 جلسه‌ی مدیریت نوآوری، فناوری و امور کارآفرینی و مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه اصفهان با حضور مشاور رئیس دانشگاه در ارتباط با دانشگاه‌های روسیه و مدیران برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز و ناحیه نوآوری برگزار شد.
این جلسه به منظور بررسی و تسهیل ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد با دیگر کشورها همچون روسیه برگزار شد.
در این جلسه مباحث گوناگونی مطرح گردید و مقرر شد موارد زیر مورد پیگیری قرارگرفته و اجرا گردد:
1- آماده‌سازی یک کاتالوگ که بتواند کلان‌روندهای علمی و شرکت‌های فعال در آنها به مخاطبین خارج از کشور معرفی نموده و نمای درستی از توانمندی‌های مستقر در مرکز رشد و ناحیه نوآوری به آن‌ها ارایه نماید.
2- مدیریت روابط بین‌الملل بر اساس ظرفیت‌های فناوری موجود در مرکز رشد و ناحیه نوآوری، بستری را فراهم آورد تا در ملاقات‌های بعدی، گروه‌های بازدید کننده بتوانند در مورد موضوعات مشخص‌شده گفتگو نمایند.
3- مدیریت روابط بین‌الملل و مدیریت نوآوری و فناوری دانشگاه بستر همکاری‌های بین‌المللی و احتمالا عقد قراردادها با دانشگاه‌های خارج را به مدیریت دانشگاه ارایه نمایند تا پس از تایید، زمینه‌ساز تحولی بنیادی در این مسیر باشد.
1403/02/02