۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي

پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات؛ میزبان 60 مقاله از 6 کشور جهان

پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش، رویدادی معتبر در عرصه فناوری اطلاعات، با پیشینه‌ای درخشان و با هدف توسعه دانش و تبادل تجربیات میان دانشگاهیان و متخصصان صنعت، در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود. این کنفرانس با دریافت بیش از 160 مقاله از پژوهشگران داخلی و بین‌المللی و تمرکز بر محورهای کلیدی مانند هوش مصنوعی، شبکه‌های ارتباطی و محاسبات کوانتومی، بستری برای تعامل و همکاری‌های پژوهشی فراهم می‌آورد.


 به گزارش پایگاه خبری دانشگاه اصفهان، دکتر محمدرضا خیام‌باشی روز شنبه در نشست خبری «پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش» در سالن «شهید سردار سلیمانی» دانشگاه اصفهان افزود: برگزاری همایشهای علمی با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری اطلاعات و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی می تواند قدم مهمی برای توسعه کشور باشد که البته توسعه زیرساخت‌ها نیز لازمه حرکت در این بخش است.

وی ادامه داد: پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران از سه شنبه هفته جاری به مدت سه روز از ساعت 8:30 تا 16:30 با حضور مهمانان و مقامات استانی و ملی در تالار پیامیر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار می شود و روز پایانی این همایش نیز به طور خاص در قالب برپایی کارگاه‌های آموزشی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد:«کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش» از همایش‌های مهم در حوزه مهندسی کامپیوتر است که سابقه کم نظیری بین سایر همایش های این حوزه در کشور دارد و نخستین دوره این همایش در سال 1383 برگزار شد.

رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان تصریح کرد: همایش امسال با تمرکز بر زمینه‌های نو و کاربردی در هشت محور «هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و تحلیل داده»، «شبکه‌های ارتباطی»، «امنیت سامانه‌های فناوری اطلاعات»، «کسب‌ و کار الکترونیکی و اقتصاد دیجیتالی»، «تحول دیجیتالی و فناوری‌های نوظهور»، «طراحی دیجیتال و معماری کامپیوتر» و «مهندسی نرم‌افزار در فناوری‌ اطلاعات» برگزار می شود.

دکتر محمد حسین باطنی، دبیر اجرایی این همایش نیز تصریح کرد: امسال افزون بر 160 مقاله از پژوهشگران داخلی و خارجی به پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش ارسال شد که نسبت به دوره‌های گذشته رشد چشمگیری داشت.

وی در ادامه افزود: فراهم آوردن بستری برای ارتباطات و همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات، توسعه و گسترش فعالیت‌های دانشی و ارزشمند در این عرصه و اشتراک‌گذاری دانش و فناوری موجود این حوزه برای زیست بوم فناوری اطلاعات کشور از اهداف برگزاری این رویداد علمی است.

دکتر باطنی اضافه کرد: هشت نشست ارائه مقالات، 17 کارگاه تبادل تجربه، رویداد ارائه مقالات پوستری و برگزاری چهار میزگرد تخصصی که 2 میزگرد آن بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تمرکز دارد از جمله برنامه‌های این رویداد علمی است.

دکتر مرجان کائدی دبیر علمی «کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش» نیز گفت: 60 مقاله در این کنفرانس بین المللی از بین افزون بر 160 مقاله دریافتی مورد پذیرش قرار گرفت که 36 مقاله به صورت سخنرانی و 24 مقاله نیز به صورت پوستری ارائه خواهد شد.

وی افزود: مقالات دریافتی از پژوهشگران 31 دانشگاه داخلی و 6 دانشگاه خارجی بود و در میان دانشگاه‌های داخلی بیشترین مقالات به ترتیب مربوط به دانشگاه‌های اصفهان و تهران است.

خانم دکتر کائدی یادآور شد: سه نفر از پنج سخنران کلیدی این رویداد از اساتید دانشگاه‌های مطرح خارجی هستند و ترکیب ارائه مقالات در این همایش هم وزن سایر رویدادهای علمی مطرح در این حوزه در دنیاست و 34 نفر از داوران داخلی و خارجی، ارزشیابی مقالات را بر عهده داشتند.

وی تاکید کرد: کلیه مقالات این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و مقالات انگلیسی آن نیز در IEEE که یکی از مهمترین پایگاه‌های اطلاعاتی جهان بویژه در حوزه فنی مهندسی است نمایه می‌شود.

شایان یادآوری است، پانزدهمین دوره کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش در این هفته برگزار خواهد شد. این رویداد علمی که از جایگاه ممتازی در میان کنفرانس‌های مشابه داخلی برخوردار است، به واسطه پیشینه درخشان و اعتبار علمی خود شناخته می‌شود. مقالات ارائه شده در این کنفرانس همه‌ساله از کیفیت و کمیت مطلوبی برخوردار بوده و در سال جاری نیز تلاش شده است تا این استانداردها ارتقا یابد

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان به عنوان برگزارکننده اصلی، با مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان خود، و با همکاری انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، نقش محوری در برگزاری مطلوب این رویداد ایفا می‌کند.

 در خصوص استقبال از این کنفرانس، بیش از 160 مقاله از پژوهشگران داخلی و بین‌المللی از کشورهایی نظیر انگلستان، بلژیک، هندوستان، آمریکا و فرانسه دریافت شده است که از این میان، 60 مقاله پذیرفته شده‌اند. از مجموع مقالات پذیرفته شده، 36 مقاله به صورت سخنرانی و 24 مقاله به شکل پوستر ارائه خواهند شد. مقالات سخنرانی در 8 محور موضوعی تقسیم‌بندی شده‌اند که سه محور به هوش مصنوعی اختصاص یافته و محورهای دیگر شامل شبکه‌های کامپیوتری، مهندسی نرم‌افزار، امنیت اطلاعات، معماری کامپیوتر و کسب‌وکار الکترونیکی می‌باشند.

 اهداف اصلی این کنفرانس عبارتند از: 1. ایجاد بستری مناسب برای تعاملات و همکاری‌های پژوهشی و فناورانه در حوزه فناوری اطلاعات و دانش 2. توسعه و انتشار دانش و فعالیت‌های آکادمیک ارزشمند در زمینه‌های مختلف فناوری اطلاعات 3. تبادل دانش و تجربیات فناورانه میان دانشگاهیان و متخصصان صنعت از طریق برگزاری کارگاه‌ها و میزگردهای تخصصی

علاوه بر هشت نشست ارائه مقالات، چهار میزگرد تخصصی و 17 کارگاه آموزشی در چهار محور (هوش مصنوعی، کوانتوم، فناوری‌های نوظهور و تجارب متخصصان) برنامه‌ریزی شده است. سخنرانی های کلیدی کنفرانس نیز با مشارکت پژوهشگران مطرحی از انگلستان، مالزی و آمریکا برگزار خواهد شد. همچنین بسته ویژه‌ای برای دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان کشور در نظر گرفته شده است.

 این کنفرانس از روز سه‌شنبه، چهارم دی‌ماه، از ساعت 8:30 الی 16:30 به مدت سه روز برگزار خواهد شد. مراسم افتتاحیه با حضور مسئولان استانی و کشوری آغاز می‌شود و ارائه مقالات شفاهی در روزهای اول و دوم انجام خواهد شد. روز سوم نیز به طور خاص به برگزاری کارگاه‌های آموزشی باقیمانده اختصاص یافته است.

 
 
 
تاریخ:
1403/10/01
تعداد بازدید:
106
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
کدپستی: 8174673441
تلفن: 2640-03137932128 تلفکس: 03136687396
Powered by DorsaPortal