۱۴۰۳ دوشنبه ۷ آبان

چهارمین جلسه هم‌اندیشی فعالین دانشجویی دانشگاه اصفهان

چهارمین جلسه هم‌اندیشی فعالین دانشجویی دانشگاه اصفهان با حضور مشاور جوان رئیس دانشگاه در امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه هم‌اندیشی که با حضور جمعی از فعال‌ترین فعالین نهادهای دانشجویی دانشگاه، اعم از انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی، شوراهای صنفی، کانون‌های فرهنگی و همچنین مشاور جوان ریاست دانشگاه اصفهان برگزار شد، ابتدا نماینده خیریه دانشجویی سابقون به معرفی فعالیت‌ها و نحوه همکاری مجموعه‌های دانشجویی با این نهاد دانشجوییِ تازه احیا شده پرداخت.

در ادامه نشست، محمد جواد رضایی مسئول برگزاری اردوی آموزشی-تفریحی فعالین دانشجویی دانشگاه اصفهان به بیان جزییات برگزاری این اردو پرداخت و دانشجویان در راستای برنامه‌های این اردو گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

همچنین فعالین شورای صنفی دانشگاه گزارشی از اقدامات خود در راستای افزایش رفاه دانشجویان ارائه نموده و تصویری شدن احراز هویت دانشجویان را در آینده‌ای نزدیک نوید دادند در ادامه نیز فرصت شرکت در جشنواره دانشجویان سرآمد را متذکر شدند.

در پایان دبیر اجرایی هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت مرحله دانشگاهی، ضمن یادآور شدن برگزاری این جشنواره توسط دانشجویان، راه‌های همکاری فعالین دانشجویی با دبیرخانه جشنواره را تشریح نمود.

گفتنی است این نشست روز چهارشنبه 18 مهر 1403 در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان برگزار شد.

1403/08/03