۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۵ مهر

بزرگداشت روز عصای سفید در دانشگاه اصفهان

مراسم تجلیل از دانشجویان، کارکنان و اساتید روشندل دانشگاه اصفهان دوشنبه23 مهر ماه مصادف با روز عصای سفید در محل تالار فاضلی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این مراسم با حضور دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان، دکتر سردار اصلانی معاون دانشجویی، دکتر فاتحی زاده رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر سالار فرامرزی مدیر گروه روانشناسی کودکان با نیازهای خاص، جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و  دانشجویان این دانشکده برگزار شد.

دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ، روز عصای سفید را به همه روشندلان دانشگاهی تبریک گفت و تصریح کرد: شما باید به خود ببالید که علی رغم مشکلات جسمانی موفق به کسب رتبه های برتر و قبولی در دانشگاه بزرگ اصفهان شده اید و این مهم راهی برای  کسب موفقیت های بیشتر خواهد بود، زیرا معلولیت به معنای محدودیت نیست .

ایشان همچنین از زحمات استادان و کارکنان روشندل دانشگاه اصفهان که در تحقق اهداف متعالی دانشگاه همواره اهتمام ویزه دارند، تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است مراسم بزرگداشت عصای سفید، روز دوشنبه 23 مهر 1403 ساعت 10 تا 12 در تالار فاضلی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

1403/07/23