۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۵ مرداد

مدیر کل تربیت‌بدنی وزارت علوم:از ورزشکاران المپیاد برای حضور در تیم‌های ملی دانشجویی دعوت می‌شود

مدیر کل تربیت‌بدنی وزارت علوم گفت:سعی می‌کنیم در تیم‌های ملی دانشجویی نیز از دوستان و داوطلبان درخشان در این المپیاد دعوت کنیم.

به گزارش روابط عمومی المپیاد، دکتر ابراهیم علیدوست، در آیین اختتامیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات کشور اظهار کرد:این رویداد، بیش از 10 ماه زمان برد و امروز در قالب شانزدهمین المپیاد پس از زنجیره‌ای که از رقابت‌های درون دانشگاهی داشتیم، به نحو مطلوب برگزار شد.

وی افزود: البته دانشگاه اصفهان از دو سال پیش که به عنوان میزبان این دوره از المپیاد مشخص شد برای بهترین میزبانی تلاش نمود.

دکتر علیدوست تصریح کرد: سعی می‌کنیم در تیم‌های ملی دانشجویی نیز از دوستان و داوطلبان درخشان این المپیاد دعوت کنیم.

1403/05/25