۱۴۰۳ جمعه ۱۴ دي

ارزش شهادت و ایثار نقطه قوت و قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی است

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی کمیته شهدای دانشگاهی کنگره ملی 24 هزار شهید استان اصفهان، با حضور دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان و مسئول کمیته شهدای دانشگاهی کنگره شهدای استان اصفهان، دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان،دکتر علی اکبر کجباف رئیس دانشگاه فرهنگیان، حجت الاسلام مهدی مستاجران مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان، آقای یادگاری رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان و جمعی از رؤسا و معاونین دانشگاه های استان اصفهان و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی ، دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان و مسئول کمیته شهدای دانشگاهیان، در این نشست ارزش شهادت و ایثار را نقطه قوت و قدرت نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.

ایشان در ادامه با اشاره به آیه شریفه "و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخیل تریبون به عدو الله و عدوکم....." "هر چه توانایى دارید در برابر دشمنان از نیرو و قدرت و اسبهاى ورزیده براى جنگ با دشمن آماده سازید تا بدین وسیله دشمنان خدا و خود را بترسانید" تصریح کرد: یکی از سنن الهی که در این آیه ذکر شده و به عنوان قائده ای  تخلف ناپذیر مطرح می باشد، این است که اگر شما می خواهید قدرت بازدارندگی داشته باشید، راهی جز این نیست که خود را آماده کنید.

دکتر هرسیج با بیان این که 8 سال دفاع مقدس و "عملیات وعده صادق" نشان از موفقیت سخت افزاری دارندتصریح کرد: الحمدالله دوست و دشمن بر این واقعیت اذعان دارند که نظام جمهوری اسلامی به قدرت بازدارندگی از نظر سخت افزاری رسیده است.

بدون تردید امروز دشمن نمی تواند از نظر سخت افزاری با ما مقابله کند به همین دلیل از راه جنگ شناختی و ادراکی وارد عمل شده است. متاسفانه ما در زمینه شناختی و ادراکی عملکرد خوبی نداشتیم.

وی در ادامه افزود: بسیاری از روشنفکران غربی برای دستیابی به اهداف خود اقدام به استفاده ابزاری از حقوق بشر و آزادی نموده اند در حالی که خودشان هیج باوری به حقوق بشر و آزادی ندارند.

دکتر هرسیج مهمترین وظیفه هم وطنان فرهیخته را مقابله با جنگ شناختی و ادراکی دانست و تصریح کرد: ما باید با جهاد تبیین که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند به قدرت بازدارندگی در حوزه شناختی و ادراکی برسیم.

رئیس دانشگاه در ادامه افزود: این مهم که نقطه قوت و قدرت نرم نظام، ارزش شهادت و ایثار است، باید در بدنه جوانان و نوجوانان نفوذ کند.

وی تصریح کرد: امروز برای مقابله با جنگ شناختی و بمباران تبلیغاتی دشمن از طریق شبکه های اجتماعی، باید جوانان را از فضای مجازی به فضای واقعی سوق بدهیم.

 
 
 

سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با تاکید بر اینکه اساتید دانشگاه به‌عنوان فرماندهان و دانشجویان به‌عنوان افسران جنگ نرم امکان نقش‌آفرینی‌در جامعه را دارند، گفت: تولید آثار فاخر در قالب‌های هنری، آثار جریان‌ساز، انجام اقدامات زیرساختی و خدمت‌رسانی از جمله مواردی است که باید در دستورکار قرار بگیرد.

سردار مجتبی فدا تصریح کرد: شهدا مظهر اقتدار نظام هستند و بر این اساس اقتدارمان به‌جایی رسیده که آمریکایی‌ها می‌گویند تظاهرات در آمریکا در دست ایرانی‌ها است.

وی با بیان اینکه شهدای زیادی دادیم اما دشمن قدرت غلبه بر ما را نداشته، ندارد و نخواهد داشت، افزود: امروز قدرت آسیب در غزه بالا است اما قدرت غلبه بر مردم را ندارند و این امر ناشی از قدرت و الگوگیری از جمهوری اسلامی است.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان خاطرنشان کرد: اسرائیلی ها با شهادت شهید زاهدی دنبال برگ برنده بودند اما موفق نشدند و بر این اساس چشم‌انداز آینده نیز نشان‌دهنده پیروزی ما است.

سردار فدا با تاکید بر اینکه اساتید دانشگاه به‌عنوان فرماندهان و دانشجویان به‌عنوان افسران جنگ نرم امکان نقش‌آفرینی‌در جامعه را دارند، عنوان کرد: تولید آثار فاخر در قالب‌های هنری، آثار جریان‌ساز، انجام اقدامات زیرساختی مانند تهیه نمادها و از سویی خدمت‌رسانی از جمله مواردی است که باید در دستورکار قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه شهدا به تکلیف خود عمل کردند و منتظر نتیجه نماندند و بر این اساس اگردینی به شهدا داریم، باید به تکلیف خود عمل کنیم، اظهار کرد: کار برای شهدا دلی است و محدود به ساعت کاری نیست.

آقای یادگاری رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان نیز در این جلسه اعلام کرد: بدنبال تهیه بانک جامع اطلاعات شهدای دانشجو اطلاعات بیش از 890 شهید را جمع آوری و تبدیل به یک کتاب کردیم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان مطرح کرد: فضاسازی کلاس‌ها، خادمی خانواده شهدا و شرکت بیش از 110 دانشجو در این طرح، سرکشی از خانواده شهدا، برگزاری یادواره شهدا، برگزاری سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه‌ها، تشییع شهدای گمنام در 53 دانشگاه، مشخص کردن شهدای شاخص برای دانشگاه‌ها، برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت، راهیان نور و جهادی با نام و یاد شهدا، برگزاری یادواره شهدا در اردوهای جهادی از دیگر برنامه‌های مدنظر در این باره بوده است.

وی همچنین افزود: زیارت نیابتی در اماکن متبرکه، گلستان‌گردی، برگزاری مسابقات متنوع با موضوع شهدا، اکران فیلم‌های دفاع مقدس و مستندها در خوابگاه‌ها، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری با نام و یاد شهدا، برگزاری پژوهش‌های علمی با موضوع شهید و شهادت و تولیدمحتواهای مختلف از دیگر اقدامات انجام شده در یک‌سال اخیر است.

یادگاری رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان اظهار داشت: لازم است برنامه‌ریزی انجام شود تا در مهر ماه در تمام دانشگاه‌ها، یک یادواره شهدا برگزار شود تا به اجلاس شهدای دانشگاهی استان ختم شود، از سویی علاوه بر نام‌گذاری کلاس‌ها و سالن‌ها به نام شهدا، نمادهایی در سطح دانشگاه برقرار شود.

 

دکتر علی‌اکبر کجباف رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان اظهار کرد: باید برای کار عملیاتی برنامه‌ریزی کرد و بر این‌اساس، نحوه ورود، حضور و استمرار ارتباط دانشجویان با شهدا امری قابل توجه است.

 

حجت‌الاسلام مهدی مستاجران مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان نیز بیان کرد: یکی‌از مهم‌ترین اقدامات، کار برای شهدای دانشجو است، این یک تکلیف است و به همین کنگره اکتفا نکنیم و یاد و خاطره شهدا را ادامه دار کنیم در این راستا اساتید و مسئولان دانشگاه‌ها موظف به ارائه الگو به دانشجویان هستند.

 

تاریخ:
1403/05/09
تعداد بازدید:
620
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
کدپستی: 8174673441
تلفن: 2640-03137932128 تلفکس: 03136687396
Powered by DorsaPortal