۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير

پروژه استخر خاکی دانشگاه اصفهان افتتاح شد

پروژه استخر خاکی دانشگاه اصفهان با توجه به اجرای لوله کشی شبکه زهکش ساختمان های هتل نیکان ، شمس و اقتصاد جدید و پیش گیری از هدررفت آب های استحصال شده زیر زمینی و سطحی ساختمان های ذکر شده جهت مصارف فضای سبز دانشگاه، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی افتتاح این پروژه با حضور، دکتر احسان رئیسی مدیر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر رضاعلی نوروری معاون اداری و مالی و دکتر عمومشاهی مدیر دفتر فنی دانشگاه و جمعی از مدیران و مهندسین دفتر فنی دانشگاه افتتاح شد.

لازم به ذکر است، این استخر از نوع خاکی و با عایق ژئو ممبران طراحی و اجرا شده است.

حجم ذخیره سازی این مخزن در حدود 10000 مترمکعب و در زمینی به مساحت 2200 متر مربع احداث و قابل بهره برداری شده است . هزینه احداث این پروژه حدود 32 میلیارد ریال است.

از مزایای اجرای این پروژه ، سیستم آبرسانی می باشدکه به صورت رفت و برگشتی اجرا گردیده که لوله رفت به عنوان تامین کننده آب استخر های روباز و سازمان مرکزی و برگشت جهت ذخیره سازی استخر خاکی می توان اشاره نمود که توسط یک دستگاه پمپ 80 wkl آب این استخر پمپاژ و جهت مصارف فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد.

1403/04/06