۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير

تاریخ تربیت‏ بدنی و ورزش در ایران و جهان

نویسندگان : دکتر مهدی سلیمی، محسن طیبی، امیرحسین لباف

انتشارات:دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب این کتاب موضوع ورزش را از نگاه تاریخی در ابعاد مختلف فردی و همگانی، به موازات نهادسازی رویدادهای ورزشی بزرگ همچون برگزاری بازی‌های المپیک تشریح نموده است. همچنین، با مطالعه پیشینه موضوع و بررسی کمابیش جامع منابع کوشش شد تا مطالب به صورت جامع بیان شوند و ابهامات و کمبودهایی که در منابع مورد مطالعه وجود داشت، مرتفع شود. شناخت دقیق رویدادهای قدیم و توجه به معماری ورزش در تاریخ تکاملی آن‏ها می‌تواند اثر ویژه‌ای بر سطح اطلاعات عموم علاقه‌مندان حوزه ورزش و فعالیت‌های بدنی داشته باشد. شایان توجه است که محدوده تاریخی این کتاب، از دوران باستان تا عصر حاضر را شامل می‏شود. همچنین، لازم به ذکر است که یکی از منابع اصلی نگارش این اثر، کتاب تاریخ تربیت و ورزش، اثر تألیفی دکتر رضا مهدوی‏نژاد و دکتر پژمان معتمدی است که از طریق انتشارات دانشگاه اصفهان به چاپ رسیده است.

فهرست سرفصل های کتاب

1403/03/27