۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
-

روان‌درمانی تروما (برای اختلال استرس پس از سانحه، افسردگی و روان‌پریشی وابسته به تروما)

مترجمان:دکتر محمدرضا عابدی و دکتر سیما عندلیب

ناشر:انتشارات:دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب:
در روان‌درمانی تروما با استفاده از ذهن‌آگاهی مبتنی بر خاموشی و تحکیم مجدد خاطرات، موضوع پیچیدۀ تروما در ابعاد مختلف بررسی شده است. در این کتاب، تروما در سطح فردی و جمعی مدنظر قرار گرفته است؛ علاوه بر این، جنبه‌های مثبت تروما بررسی شده‌اند که مستلزم تأمل است. موضوع دیگری که لازم است خوانندگان محترم کتاب به آن توجه کنند، نقش مهم عوامل میانجی مربوط به تروما است؛ عوامل میانجی شامل بافت تروما، نظام اجتماعی- حمایتی و عوامل برون فردی مؤثر بر آن می‌شوند که در ترکیب با عوامل مرتبط با تحول، شخصیت فرد و ژنتیک قرار خواهند گرفت و در نتیجه فضای زندگی را تشکیل خواهند داد.
شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه اصفهان به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.
فهرست سرفصل های کتاب

1403/01/21