۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد

تألیف: دکتر محمد رحیمی خویگانی

ناشر: انتشارات دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب:
از دقت در الگوهای نقد ترجمه غربی می‌توان چنین برداشت کرد که پیش فرض صاحبان این الگوها آن است که یک ترجمه ـ بی شک ـ بدون اشتباهات برداشتی و مفهومی است و انگار در غرب کسی که وارد و ماهر در کار ترجمه نباشد در این وادی قدم بر نمی¬دارد، بنابراین منتقدان ترجمه به دنبال پیدا کردن دلایل انتخابهای مترجم و هدف او از ایجاد تغییر هستند. در صورتی که در ایران این پیش فرض وجود ندارد و در بسیاری از ترجمه¬ها اصلاً دلیل و هدفی از سوی مترجم وجود ندارد و تنها یک ترجمه ارائه شده که پر از اشتباهات ابتدایی است که نماینده عدم مهارت او در اساس ترجمه است، لذا به نظر می رسد این الگوها تنها بر متونی قابل کاربست است که مترجم آن، مهارتی در ترجمه داشته باشد و پر از اشتباهات واضح ترجمه ای نباشد.
شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه اصفهان به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.

فهرست سرفصل های کتاب

1402/08/17