۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

تدوین و گردآوری دکتر نرجس سادات حسینی نصرابادی

ناشر: انتشارات دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب

این کتاب تلاشی است برای پاسخگویی به پرسش‏ها در مورد چگونگی اعمال سیاست در فضای شهر برای رسیدن به توسعه بیشتر و درک بهتر مفهوم جغرافیای سیاسی شهر، پر کردن خلأ مطالعاتی در این حوزه، بررسی سیاست‏های فضایی و فضای سیاسی شهر، درک بهتر فضای شهر و مکان همراه با سیاست و قدرت در مدیریت شهری، درک چگونگی پیشرفت شهرها (جزئی) در راستای رسیدن به پیشرفت ملی (کلی)، مطالعه و بررسی شهر به‏ مثابۀ یک سیستم و در نظر گرفتن ارتباط اجزاء این سیستم در برنامه ‏ریزی‏ های شهری، رسیدن به چارچوبی مستحکم برای تبدیل کلان‏شهرها به شهر جهانی و سپس جهان‏شهر در سلسله مراتب شهری، توجه به استراتژی توسعه و سیاست‏گذاری در شهر با توجه به شرایط جغرافیای طبیعی به‏ویژه اقلیم، در طرح‏های جامع شهری، تدوین و اجرای قوانین و سیاست‏های شهری توسط مدیران، ارائۀ نتیجه‏ ای قابل تعمیم در عرصه‏ های مختلف برای استفادۀ مسئولان و مدیران شهری در راه ایجاد ارتباط مستحکم بین سیستم سیاسی-فضایی شهر و تدوین و اعمال سیاست در راستای افزایش قدرت شهرها.
 شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه اصفهان  به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.
1402/08/02