۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۳ بهمن

در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان انجام شد؛ تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و دانشگاه اصفهان

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و دانشگاه اصفهان در راستای اجرای طرح ملی توانمند سازی مهارتی دانشجویان دانشگاهی روز سه شنبه 10 آبان 1401 در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان با حضور جمعی از مدیران ارشد دانشگاه ، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای تفاهم­ نامه همکاری فی­ مابین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان آموزش فنی و حرفه ­ای، این تفاهم ­نامه بین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان و اداره کل آموزش فنی و حرفه ­ای استان اصفهان به نمایندگی دکتر آرش اخوان طبسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با هدف اجرای طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان، متناسب با رشته تحصیلی و با رویکرد اشتغال، تدوین شد.

دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن بیان ظرفیت های غنی دانشگاه جامع اصفهان در راستای توسعه فعالیت های علمی اظهار داشت: دانشگاه اصفهان به لحاظ برخورداری از رشته های علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی، از وجود استادان سرآمد و نمونه برخوردار است که در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه تلاش های قابل توجهی داشته اند.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و نام گذاری ایشان برای سال جدید با عنوان "سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" اظهار داشت: در این نام گذاری حل مسئله با استفاده از ظرفیت های دانش بنیان مورد تاکید است.

وی تصریح نمود: دانشگاه اصفهان نیز با برنامه راهبردی دانشگاه جامعه محور و تمدن ساز برای حل مشکلات جامعه برنامه ریزی های مدونی دارد.

رییس دانشگاه اصفهان، همچنین ضمن ابراز خورسندی از امضای این تفاهم نامه بر گسترش همکاری های علمی و اجرایی دو جانبه تاکید نمود.

دکتر اخوان مدیر کل فنی و حرفه ای استان اصفهان نیز بر گسترش همکاری های بین دانشگاه و اداره کل فنی و حرفه ای استان تاکید و تصریح نمود: مرکز فنی و حرفه ای استان اصفهان با پیاده سازی سیستم آموزشی دوگانه به عنوان مدل آموزشی که برگرفته از سیستم آموزشی کشور آلمان است خواستار ارایه دوره های آموزشی به صورت 30 درصد آموزش در گروه و 70 درصد در محیط کار برای دانشجویان دانشگاه اصفهان شد.

شایان ذکر است، از تعهدات مشترک این تفاهم نامه می توان به تشکیل کارگروه راهبردی مشترک با معرفی رسمی نمایندگان پیگیری، نظارت و عملیاتی کردن مفاد تفاهم­ نامه،همکاری موثر طرفین در نیازسنجی و شناسایی عناوین رشته ­های آموزشی و تعیین سرفصل دوره­ های تخصصی مورد نیاز دانشجویان،  مشارکت در بازنگری سرفصل و طول دوره­ های تخصصی ارائه­ شده توسط اداره کل برای دانشجویان کارآموز و نظارت بر دوره­ های آموزشی از سوی طرفین اشاره نمود.

گفتنی است این تفاهم ­نامه­ ی اجرایی با 5 ماده و 4 تبصره پس از تایید نهایی و امضاء توسط رؤسای دو دستگاه به واحدهای تابعه ابلاغ شد و تا تاریخ 29/12/1405 قابلیت اجرایی دارد. ضمنا درصورت توافق طرفین، این تفاهم ­نامه قابلیت تمدید خواهد داشت.

1401/08/10