۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
کتاب فارسی:

ارزیابی کارایی سیستم‌های کامپیوتری

تألیف و گردآوری خانم دکتر ندا مقیم، عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر انتشارات دانشگاه اصفهان

ارزیابی کارایی سیستم‌های کامپیوتری

نویسنده : دکتر ندا مقیم علی پارسا دکتر مهدیه قزوینی

ناشر : انتشارات دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب
سیستم‏های کامپیوتری همواره در جهت نیل به اهداف مشخص پیاده‏سازی می‏شوند که سنجش میزان موفقیت آنها در تحقق این اهداف اهمیت زیادی دارد. برای سنجش این موفقیت، راهکارهای متفاوتی وجود دارد که مدلسازی ریاضی یکی از مهم‏ترین آن‏هاست. اینگونه روش‏ها می‏کوشند تا با ارائۀ رابطۀ ریاضی بین پارامترهای عملیاتی سیستم و معیارهای کارایی آن، بینش عمیقی در راستای بهینه‏سازی، بهبود عملکرد و یا تنظیم سیستم، دراختیار طراحان قرار دهند. کتاب حاضر به بررسی روش های مدلسازی ریاضی در ارزیابی سیستم‏های کامپیوتری می‏پردازد و سعی می‏کند با ارائۀ مثال‏های متنوع از کاربرد این روش، گامی در جهت تبیین مفاهیم مدلسازی ریاضی در سیستم‏های کامپیوتری بردارد.

شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه  اصفهان به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.

فهرست سرفصل های کتاب

1401/07/23