۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
کتاب فارسی:
حقوق جزای عمومی (واکنش جامعه علیه جرم)
تالیف و گردآوری آقای دکتر حسن پوربافرانی، دانشیار گروه حقوق انتشارات دانشگاه اصفهان

کتاب "حقوق جزای عمومی (واکنش جامعه علیه جرم)"تالیف دکتر حسن پوربافرانی عضو هیات علمی  گروه حقوق دانشگاه اصفهان  منطبق بر سرفصل درس حقوق جزای عمومی 3 است و قواعد حاکم بر مجازات‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی با زبانی ساده اما تحلیلی بررسی شده‌اند. ابتدا به تعریف، اهداف، ویژگی‏ها، انواع و اصول حاکم بر این واکنش‌ها اشاره شده و سپس به تبیین قواعد حاکم بر کیفیات مخفّفه و مشدّده مجازات، جایگزین‌های حبس، تعویق صدور حکم، تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط، نظام نیمه آزادی و نظارت الکترونیکی پرداخته شده است. در پایان هم موارد سقوط مجازات‌ها تبیین شده‌اند. هر چند هدف اصلی، آموزش ساده و روانِ قواعدِ حاکم بر این واکنش‌ها به دانشجویان کارشناسی حقوق بوده اما از مبانی نظری موضوع و نگاه انتقادی در راستای تقویت قدرت استدلال دانشجو نیز غفلت نشده است. بر این ‌اساس مطالعۀ این کتاب که حاصل نزدیک به سه دهه تدریس است، به همه علاقمندان این مباحث از جمله وکلا، قضات و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حقوق کیفری نیز توصیه می‌شود.
علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه اقدام کنند.
فهرست مندرجات

1401/06/29