۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ مرداد
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه اصفهان و ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان امضا شد
تفاهم نامه همکاری دانشگاه اصفهان و ستاد بازسازی عتبات عالیات در راستای هدف مقدس جمع آوری و هدایت کمک‌های ارزشمند عموم عاشقان اهل بیت (ع) در اقصی نقاط کشور برای بازسازی اعتاب مقدسه ائمه اطهار در مشاهد شریف از جمله کربلا، نجف، سامرا و کاظمین و ... منعقد و امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان، در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری در امر بازسازی عتبات عالیات و ارزشی نامیدن آن و طراحی نمودن زمینه بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه برای زیارت دلدادگان و عاشقان خاندان عصمت و طهارت، تفاهم‌نامه ای بین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان و ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان به نمایندگی جعفر عسگری  رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان منعقد و امضا شد.

گفتنی است این تفاهم نامه در هفت ماده و سه تبصره در دو نسخه، چهارشنبه 12 مرداد1401 در محل دفتر حوزه ریاست دانشگاه اصفهان، با نظارت دکتر محمد ربانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان، دکتر محمد حسین ایرانپور مسئول کارگاه آفرینش های ستاد و دکتر محسن قائم فرد مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان،  به امضای دکتر حسین هرسیج و آقای جعفر عسگری رسید.

1401/05/12