۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ مرداد
برگزاری مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان
دکتر حسین هرسیج در مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان بر تاثیرگذاری و ضریب نفوذ رشته های این دانشکده در راستای تحقق شعار دانشگاه جامعه محور و تمدن ساز تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن معرفی دکتر بهروز شاهقلی به عنوان رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر از زحمات دکتر ترک لادانی تقدیر و تشکر نمود.

رییس دانشگاه در ادامه تصریح نمود: سرعت فوق العاده تغییر و تحولات علمی در دانشکده مهندسی کامپیوتر قابل مقایسه با سایر دانشکده ها نیست، بلکه با سرعت فوق العاده ای در سایر رشته ها نیز نسوخ پیدا کرده است.

وی افزود: سرعت تحولات در رشته های مهندسی کامپیوتر بسیار سریع است و متناسب با نیاز های کشور جای خالی بسیاری از رشته ها در این دانشکده احساس می شود و باید تغییر و تحولاتی را از نظر آموزشی، پژوهشی و نوآوری در دانشکده مهندسی کامپیوتر داشته باشیم.

دکتر هرسیج در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت شعار دانشگاه جامعه محور و تمدن ساز، پتانسیل دانشکده مهندسی کامپیوتر در گسترش و توسعه طرح های درون دانشگاهی و برون دانشگاهی را قابل توجه دانست و تصریح نمود: ما باید مشکلات دانشگاه را استخراج و به عنوان طرح درون دانشگاهی بررسی و اقدام نماییم.

وی تصریح نمود: با شکل‌گیری ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان ارتباط میان عرضه‌کنندگان دانش و متقاضیان آن ایجاد و شرکت های دانش بنیان در این پهنه فعال شده اند و در این شرایط دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز  باید برای ارتباط دانشگاه و صنعت با ارایه طرح ها و ایده های نو در ارتقا و توسعه دانشگاه نقش آفرینی نماید.

دکتر هرسیج در ادامه افزود: دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه های برتر و جامع کشور می تواند با برخورداری از صنایع خلاق، در سطح استان پیشتاز باشد و این مهم می تواند به دست پژوهشگران دانشکده مهندسی کامپیوتر محقق شود.

رییس دانشگاه با تاکید بر این که باید در فضای مجازی و به طور خاص در تولید محتوای بازی‌های رایانه‌ای ارزش‌ها، فرهنگ و باورهای اسلامی خود را مد نظر داشته باشیم ، خواستار تولید محتوی فضای مجازی و بازی های رایانه ای با استفاده از ظرفیت های دانشکده مهندسی کامپوتر شد.

وی همچنین، کیفی سازی در پذیرش دانشجویان خارجی و راه اندازی رشته های بین رشته ای متناسب با نیازهای جامعه را ضروری دانست.

وی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سرور و سالار شهیدان(ص) اظهار داشت: این پیام امام حسین (ع) که «اگر دین ندارید، دست کم آزاد مرد باشید»، قابل صدور به همه ی جهان است و همه ی آزادگان را به این فرهنگ و ارزش دعوت می کند زیرا مکتب ما جهانی است.

دکتر بهروز ترک لادانی رییس وقت دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از اقدامات و فعالیت های انجام شده به تشریح برنامه های راهبردی این دانشکده پرداخت و اظهار داشت: اثربخش کردن پژوهش،تقویت مهارت افزایی ابعاد آموزشی و بین المللی از برنامه های راهبردی این دانشکده بوده است که با راه اندازی خوشه های پژوهشی اقدام به پر نمودن فاصله دانشگاه و صنعت نمودیم.

وی در ادامه به تشریح فعالیت های دانشکده بر روی اینترنت اشیا به منظور اثربخشی فعالیت های پژوهشی دانشکده پرداخت و اقدامات انجام شده در حوزه مهارت افزایی آموزشی را نیز تشریح نمود.

دکتر ترک لادانی همچنین بین المللی سازی را راهبرد سوم دانشکده قلمداد و برنامه ریزی برای جذب دانشجویان خارجی را یکی از مهم ترین اقدامات در این خصوص دانست.

وی ضمن تشکر از معاونین دانشکده، مدیران گروه های آموزشی و کارشناسان دانشکده، برای دکتر شاهقلی آرزوی موفقیت و پیشرفت نمود.

دکتر بهروز شاهقلی رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد دکتر هرسیج ، از خدمات دکتر ترک لادانی تقدیر و تشکر نمود.

وی در ادامه تصریح نمود: رشته ی مهندسی کامپیوتر به عنوان اولین انتخاب دانشجویان با رتبه های برتر کشور است و به همین دلیل باید رشته های بیشتری در این دانشکده راه اندازی و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

دکتر شاهقلی، بر ارتقا کیفی  و برند سازی در آموزش ، ایجاد خوشه های پژوهشی ،افزایش پروژه های بین المللی، ایجاد فضای توسعه فناوری و نوآوری در دانشکده و افزایش امید و انگیزه در دانشجویان تاکید نمود.

گفتنی است: مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر روز چهارشنبه 12 مرداد 1401  با حضور دکتر هرسیج رییس دانشگاه ،دکتر محمدپور مشاور رییس دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

1401/05/12