۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
بازدید رئیس دانشگاه اصفهان از مرکز آموزش عالی شهرضا
دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان به همراه دکتر نوروزی معاون دانشجویی و دکتر محمد پور مشاور رئیس دانشگاه، صبح امروز پنج شنبه دوم تیر ماه از مجموعه مرکز آموزش عالی شهرضا بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی شهرضا؛ در جریان این سفر، رئیس دانشگاه اصفهان از امکانات آموزشی، رفاهی و پروژه های عمرانی این مرکز آموزش عالی بازدید و در جلسه ای با کارکنان، اعضای هیات علمی و هیات رئیسه مرکز آموزش عالی شهرضا در جریان نظرات، انتقادات و پیشنهادهای آنان قرار گرفت و به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل طرح شده پرداخت.

همچنین دکتر رضاعلی نوروزی معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان در جلسه با اعضای شورای صنفی دانشجویان مرکز آمورش عالی شهرضا در جریان مسائل و مشکلات و درخواست های دانشجویان قرار گرفت.

گفتنی است: مرکز آموزش عالی شهرضا با حدود هزار دانشجوی فعال و 44 عضو هیات علمی و کارمند از آذر ماه 1399 با ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یکی از دانشکده های دانشگاه اصفهان در حال فعالیت می باشد.

1401/04/02