۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ خرداد
آموزش شنا: ارزشیابی و تمرین
مترجمان : دکتر مریم نزاکت الحسینی ؛ دکتر زهره مشکاتی ؛ دکتر رخساره بادامی ؛ دکتر علیرضا زمانی

آموزش شنا: ارزشیابی و تمرین

موضوعات:علوم انسانی

مترجماندکتر مریم نزاکت الحسینی ؛ دکتر زهره مشکاتی ؛ دکتر رخساره بادامی ؛ دکتر علیرضا زمانی

برچسب ها تمرین‌های ورزشی: در آب

شابک978-600-1101-96-0

ناشر: انتشارات دانشگاه اصفهان

تعداد صفحات: 350

نوبت چاپ: اول

تاریخ انتشار 1401:

شنا یک رشته ورزشی بسیار مفید برای کودکان است. در بیشتر اوقات تقسیم‏بندی کودکان برای آموزش شنا بر اساس ردۀ سنی یا مقطع تحصیلی آن ها انجام می‏شود، در صورتی که ممکن است سطح مهارت‏های پایه‏ای کودک برای یادگیری شنا، متناسب با سن او نباشد. ارزشیابی و طراحی تمرین در آموزش شنا و به دنبال آن پیشنهاد دستورالعمل های ویژه برای هر کودک متناسب با سطح رشدی فعالیت آبی او می تواند راه گشا باشد.
کتاب «آموزش شنا (ارزشیابی و تمرین)» بر اساس ارزشیابی سطح کودکان در مهارت‏های آبی و معرفی انواع تمرینات با توجه به سطح هر کودک با هدف تسهیل روند آموزش شنا طراحی شده است. از ویژگی‏های منحصربه فرد دیگر این کتاب طراحی تمرین برای کودکان با نیازهای خاص مثلاً اختلالات رشدی است. بنابراین کتاب حاضر می‏تواند برای تمامی مربیان شنای کودک و افرادی که در زمینۀ فعالیت‏های آبی حتی برای کودکان با نیازهای خاص تلاش می کنند، بسیار کاربردی باشد.

1401/02/24