۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن
بصری سازی و آنالیز نتایج شبیه سازیهای دینامیک مولکولی با نرم افزارهای اویتو، وی ام دی و تراویس
-

موضوعات : علوم پایه

گردآورندگان : دکتر مجید موسوی ؛ دکتر مهرانگیز ترک زاد ؛ زهرا استاد شریف معمار

شبیه‌سازی کامپیوتری

مصورسازی اطلاعات

دینامیک مولکولی

ناشر: انتشارات دانشگاه اصفهان

تعداد صفحات: 384

نوبت چاپ: اول

تاریخ انتشار: 1400

نرم ‏افزارهای شبیه‏ سازی‏ دینامیک مولکولی مانند لمپس، دی‏ ال‏ پلی، نمد، گرومکس و ... ضمن دریافت ورودی‏ های لازم برای پردازش و انجام شبیه‏ سازی به‌صورت داده ‏های عددی خام، خروجی ‏های تولید‏شده را نیز به همین شکل ارائه می‏ دهند. بنابراین، استفاده از نرم ‏افزارهای کمکی به‌منظور پیش ‏پردازش (تولید ورودی‏ ها) و پس‏ پردازش (تحلیل و بصری‏ سازی نتایج) بسیار سودمند خواهد بود. از پرکاربردترین و توانمندترین نرم‏ افزارهای کمکی مورداستفاده در این زمینه می ‏توان به نرم‏افزارهای اویتو، وی ام دی و تراویس اشاره کرد که هر یک با ویژگی‏های خاص خود می‏ توانند کمک شایانی به تحلیل و بصری‏ سازی خروجی‏ های خام حاصل از یک شبیه‏ سازی کنند. این کتاب، با استفاده از مثال‏های کاربردی، به توضیح مبانی بصری‏ سازی و چگونگی استفاده از این نرم‏افزارها می‏‏ پردازد.

1400/10/15