۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

نوبت چاپ: سوم

تاریخ انتشار: 1400

اندازه : وزیری

در دنیای امروز عواملی چون افزایش هزینه، پیچیدگی و سرعت پیشرفت تکنولوژی، تنوع منابع تکنولوژی، جهانی شدن رقابت و اتحادهای استراتژیک و اثر تکنولوژی اطلاعات چالش‌های پیشِ‌روی مدیریت تکنولوژی هستند. این چالش‌ها برای آن دسته از شرکت‌هایی که بتوانند توانمندی بالقوه تکنولوژیک خود را به خدمت گیرند، فرصت‌های بزرگی خلق می‌کنند. شرکت‌ها به منظور موفقیت باید استراتژی و اقدامات خود در زمینه مدیریت تکنولوژی را ارزیابی نموده و به موضوعات محوری اعم از تشخیص فرصت‌ها و تهدیدهای تکنولوژیک، بهره‌برداری از تکنولوژی، تولید محصولات متمایز، شناسایی و ارزیابی تکنولوژی‌ها، کاهش ریسک، استفاده از تکنولوژی،کاهش زمان ورود به بازار و محافظت و بهره‌برداری از مالکیت فکری بپردارند.
دیلک ستیندامار، رابرت فال و دیوید پروبرت سه محقق و استاد برجسته مدیریت تکنولوژی در این کتاب تلاش کرده‌اند با بهره‌گیری از مفهوم «توانمندی‌های پویا» چگونگی تحقق موضوعات محوری مدیریت تکنولوژی را فراهم سازند. آنها برای این منظور علاوه بر معرفی شش فعالیت اصلی مدیریت تکنولوژی، فهرستی از ابزارهای پرکاربرد این حوزه‌ها را با مثال‌های کاربردی ارائه کرده‌اند.
این کتاب می‌تواند برای آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی مدیریت تکنولوژی، آینده‌پژوهی، سیاستگذاری علم و فناوری و کارآفرینی و همچنین مدیران تحقیق و توسعه مورد استفاده قرار گیرد.

1400/10/15