۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير
اطلاعیه دعوت به مصاحبه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری سال 1403
به اطلاع متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری دانشگاه اصفهان می رساند، پس از بررسی پرونده متقاضیان توسط دفتر استعدادهای درخشان، افراد واجد شرایط به شرح جدول زیر به مصاحبه دعوت می­ شوند. لطفاً برای شرکت در مصاحبه به موارد زیر توجه فرمایید:
1. متقاضیان دعوت شده به مصاحبه، با شماره پرونده در جدول زیر معرفی شده ­اند. بنابراین برای اطلاع از وضعیت دعوت به مصاحبه، شماره پرونده متقاضی در هنگام ثبت نام مورد نیاز است.
2. زمان مصاحبه متقاضیان استعداد درخشان همزمان با روز مصاحبه داوطلبین کنکور در هر رشته-گرایش است.
3. دانشجویانی که بیش از یک رشته-گرایش انتخاب نموده اند، به زمان مصاحبه هر رشته-گرایش توجه داشته باشند.
4. متقاضیانی که به مصاحبه دعوت شده اند باید برای انجام مصاحبه در زمان مقرر، با همراه داشتن مدارک بارگذاری شده در سامانه ثبت نام، به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نمایند. عدم حضور در روز مصاحبه به منزله انصراف متقاضی تلقی خواهد شد.

1403/03/09